Sayfa 164/911 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264664 ... SonSon
Arama sonucu : 7287 madde; 1,305 - 1,312 arası.

Konu: TCELL - Türkcell

1.  Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    Yerli otodan ne kazanacak turkcell saçma yani öyle bir beklenti yaratılması. yapsa yapsa bir iki navigasyon yapar ki onu dışardan almak yapmaktan daha ucuza gelir. kağıt bildiğin ayı piyasasında. illa bir pozisyon taşınacaksa short olmalı. ytd
    Tcell kendini program ve yazılımlara yonlendirmeli yani biraz üretim yapmalı ve teknoloji ihracat yapabilmeli

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Bendeniz Yazıyı Oku
    Tcell kendini program ve yazılımlara yonlendirmeli yani biraz üretim yapmalı ve teknoloji ihracat yapabilmeli

bize ne abi ister üretsin ister üretmesin sabah bastım şortu geçtim ama bir ereğli gibi satamadı deyyus

12 lira nın üstünde pahalı kağıt

4. Tam 100 günlük ho üzerindeyiz. Buradan dönmesi gerek artık

SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Elinde hissesi olmayanlar niye buraya gelip cahil cahil konuşuyor anlamıyorum.
    Ben elimdekileri kar ederek verdim ve Tcell in makas yaparak ilerlediğini ikna oldum.
    Şirket batmadı ve 15 in üstüne atacaktır tekrar.
    Düşsün de alayım diye düşük fiyat verenler de avucunu yalar bence. Hisse ederi sallayan cahil cuhelaya inanmayin.
    Ben dahil millete kulak asmayın. Kendi arastirmanizi yapın.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by yelloz71 Yazıyı Oku
    Elinde hissesi olmayanlar niye buraya gelip cahil cahil konuşuyor anlamıyorum.
    Ben elimdekileri kar ederek verdim ve Tcell in makas yaparak ilerlediğini ikna oldum.
    Şirket batmadı ve 15 in üstüne atacaktır tekrar.
    Düşsün de alayım diye düşük fiyat verenler de avucunu yalar bence. Hisse ederi sallayan cahil cuhelaya inanmayin.
    Ben dahil millete kulak asmayın. Kendi arastirmanizi yapın.

Bence 2018 sanayi şirketleri için 2017 gibi çok kuvvetli olmayacaktır.Eregli kardemir ve digerleri ama tcell ile ilgili satışlarda herhangi bir risk yok en azından karını koruyacaktır.Ve gittikçe insanlar daha çok internet kullanıyor ve daha çok akıllı telefonları kullanıyorlar 5 sene boyunca bence trend olumlu olacak bir de yerli otomobili bence henüz fiyatlanmadi biraz da savunma sanayiine mühendislerini kaydirabilse güzel olacak ama bunlar sadece beklenti

7. Faizlerin yükselmesinden dolayı fa inşaata duyarlı firmalarda da bence ciddi durgunluk olacak özellikle yazdan sonra

8. Yerli otoyla ilgili Tcell in katkıda bulunacağı bir aşamaya geçilmedi. Daha yolun başı.
    Bununla ilgili olarak hisseye girecekler acele etmesin.
    Kısa süre önceki sert çıkışını te dipten yakalamış ve tepede satmış biri olarak diyorum ki Tcell 2 ya da 3 gün ciddi satış yediğinde kademeli olarak girilebilir hale geliyor. Ondan sonra birkaç gün içinde maliyetinize gelip kara geçtiğinizde karar size kalmış.

Sayfa 164/911 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264664 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •