Sayfa 165/1001 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265665 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 1,313 - 1,320 arası.

Konu: Viop LIV

1.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Hatılatma servisi; 😆😆
    Dünya banaksı 30-40 milyar dolar veriyor, dünya bankasının girdiği yere IMF girer. 😆
    Abi girmesine girerde bize girmez. Bizde hukuk yok ki. Onun için RTE nin baya bir yetkisini budaması gerekiyor. Daha içerde bir sürü gazeteci vs siyasi tutuklu var. Şimdi okudum Muhammed yakut İspanya da göz altına alınmış. O adamın ifşa yada iddia ettiği şeyler Avrupa yada bir çok hukuk olan ülkede suç değil. NBA li basketbolcu Trumpa aptal diyebiliyor. Bizde zati alilerine iltifat içermeyen her ifade suç. IMF ile anlaşma olabilir ama anlaşmanın şartları yerine gelmeden IMF parayı bırakmaz. O para 10 dilim belki daha fazla dilim hâlinde ve şartlar yerine geldiğinde serbest bırakılır. Rte nin intihar etmesi gibi bir şey.

2.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    geçmiş olsun.

sen olmayınca ayafosfos bana sarıyor.
    ama ona izkoç eteğini giydirdim, sakinlemiştir şimdi.
    Bana saramıyor kaç gündür kaşıntısını da alan olmayınca gabarır şişer ve anormal bir birikim olmuş olanbilür, bi patlarsa üfff
    Ben yokkene idare edin işte, şuan bana saramıyor sol yanından feleğin cemberinden geçerken kurşun yemiş Bozkuş bi de ben vurmayım deye zor da olsa kendini tutuyor olmalı,bu kadarda cefakar ve fedakar arkadaştır, izkoç eteği bile giyer gıkı çıkmaz asdassdas
    Maacit saol
    Sorunun cevabı Ayasofya dan 30 yaş büyük
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    OVP programına yönelik projeksiyonlara göre 2023 Dolar/TL tahmini 23,9; 2024 tahmini 36,8; 2025 tahmini 43,9; 2026 için 47,8 oldu.

Hükümet bunu tuturursa dolar tutanlar çok üzülür.....
    Faize qbanacak ,oda tutarsa
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bana saramıyor kaç gündür kaşıntısını da alan olmayınca gabarır şişer ve anormal bir birikim olmuş olanbilür, bi patlarsa üfff
    Ben yokkene idare edin işte, şuan bana saramıyor sol yanından feleğin cemberinden geçerken kurşun yemiş Bozkuş bi de ben vurmayım deye zor da olsa kendini tutuyor olmalı,bu kadarda cefakar ve fedakar arkadaştır, izkoç eteği bile giyer gıkı çıkmaz asdassdas
    Maacit saol
    Bozkuş 83 mu baban. Maşallah.

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi girmesine girerde bize girmez. Bizde hukuk yok ki. Onun için RTE nin baya bir yetkisini budaması gerekiyor. Daha içerde bir sürü gazeteci vs siyasi tutuklu var. Şimdi okudum Muhammed yakut İspanya da göz altına alınmış. O adamın ifşa yada iddia ettiği şeyler Avrupa yada bir çok hukuk olan ülkede suç değil. NBA li basketbolcu Trumpa aptal diyebiliyor. Bizde zati alilerine iltifat içermeyen her ifade suç. IMF ile anlaşma olabilir ama anlaşmanın şartları yerine gelmeden IMF parayı bırakmaz. O para 10 dilim belki daha fazla dilim hâlinde ve şartlar yerine geldiğinde serbest bırakılır. Rte nin intihar etmesi gibi bir şey.
    Ben bilmem abi. Ama şunu bilirim, ne diyorlarsa tersi çıkıyor, yani yalan söylüyorlar. Örneğin bu can ve beden ile sıfır faiz olacaktı, faiz 55 oldu. Bugün OVP da dolar için 30-35-40 değer biçtiler, işde bu ürkütücü, artık kiminle ne anlaştılarsa dolarda 18-19 liranın yolu açıldı. Dolar düşecek deseler tamam ama 35-45 hedef verdiler. 2001-2002 yılında bunu yaşadık. Dolar 3-4 sene sabit kaldı. Bir konuda bir kere yalan söyleyen bunu hep yapmak ister.

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Maacit saol
    Geçen gün baban rahatsız iken Yasini Şerif okudum gönderirken sevdiğim arkadaşlarımin yakınlarına ve Bozkurtun babasına diye gönderdim.

Tarkm 2 lot vermiş...halka arz öyle olursa ilgi yavaş yavaş söner.....borsa bugün hafif sinyal verdi......

İzdemir Enerji (#IZENR.E), Ofis Yem Gıda (#OFSYM.E) ve Tatlıpınar Enerji (#TATEN.E) hisselerinde 07/09/2023 tarihli işlemlerden (seans başından) 06/10/2023 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanmasını kararlaştırdı.Tahmini yavaş yavaş tutacak gibi......
    IZENR tabana kadar hemen hemen vermişler......

8.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Ben bilmem abi. Ama şunu bilirim, ne diyorlarsa tersi çıkıyor, yani yalan söylüyorlar. Örneğin bu can ve beden ile sıfır faiz olacaktı, faiz 55 oldu. Bugün OVP da dolar için 30-35-40 değer biçtiler, işde bu ürkütücü, artık kiminle ne anlaştılarsa dolarda 18-19 liranın yolu açıldı. Dolar düşecek deseler tamam ama 35-45 hedef verdiler. 2001-2002 yılında bunu yaşadık. Dolar 3-4 sene sabit kaldı. Bir konuda bir kere yalan söyleyen bunu hep yapmak ister.
    Aynen bende öyle düşünüyorum,hiç faizin adını anmadilar.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 165/1001 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265665 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •