Artan

3.410,00 10 18:10
11,89 9.99 18:10
89,20 9.99 18:10
23,58 9.98 18:10
396,75 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

4,48 -14.01 18:10
27,10 -9.97 18:10
54,30 -9.95 18:10
23,00 -9.95 18:10
3,96 -8.12 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

17.243.489.890,75 18:10
13.606.563.482,55 18:10
11.047.182.535,14 18:10
7.999.317.488,00 18:10
7.910.006.040,18 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 165/171 İlkİlk ... 65115155163164165166167 ... SonSon
Arama sonucu : 1365 madde; 1,313 - 1,320 arası.

Konu: Kuzu ve viop hedge furusmalari.....

1. Petrol hemen düşmez düşmedi alt yapıyı değiştirmeleri 3-5 yılı alır gelelim bize enflasyon düşmez bizde trade testereye devam satış için bahane olur piyasaya ..Ralli hikaye ..ytd..

Sevgili AKBABA.....

Anladigim kadariyla.....ikimizde bu arenada omrumuzu tukettik....

sana NESET babadan,rahmetli.....bizi anlatan bir turku gondereyim....bugun benim gaci iraqi cekmeme izin verdi...10 gun yasakti...

once....SEREFINE.....

IKIMIZDE.....

BIR LEYLA MISALI ASKIN COLUNDE....nesimi gibi yuzseler bizi....dilimiz SUSSA....cesedimiz HALKIM DIYEREK....ONU SOYDURMAM DIYEREK....inliye inliye...omrumuzu tukettik.....deger ama....bu halk beni amrikide okuttu vergileriyle..

topigime hosgeldin....elimdeki kadehi senin yerine dipliyorum....karsimdaymissin gibi....

https://www.youtube.com/watch?v=WZCq...&start_radio=1
    Son düzenleme : kuzu; 05-01-2026 saat: 06:00.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    EL-MECBURDA.....sorunlar var AKBABA....

seleki....CIN venezualaya 400 milyar dolar yatirim yapti....

mudaro buraya newyork a tatile gelmeden on gun once.....VENEZULA merkez bankasinda yatan 847 ton gumusu....CIN KARGO UCAKLARINA YUKLEMIS....gumus piyasasi dedikodularla calkalaniyor.

new york a geldi....amriki mahkemesinde hesap verecek....COLOMBIA tozunu dunyaya dagitmakla suclaniyor.....onun ucun getirildi.....PISMANLIK YASAsindan yararlanmak isterse.....sedat peker in....venezualadan kalkip mersine gelen gemilerin bu tozlari kime getirdiginide soyluyecek....

YANI.....tek gurgusun atilmadan....bir tek onun alinip getirilmesi....kalan hukumetinin tum burakrasinin aynen devami....bu hukumetle amrikinin calisacaginin ilani.....COK SEYE GEBE...

bizi ilgilendirmez derdim demesine emme diyemiyorum....

bu bizim borsayi cokertir.

her degisim.....DOGURUR....biz ne doguracak onu bilirsek....PARAMIZI KORUYABILIRIZ....YADA KOMPLE KAYBEDERIZ....

GOSTERILEN VE GORUNENLER GERCEGI SAKLAR....biz gercekle ilgilenmeliyiz....

GERCEK SUDUR....new york ta bir fedaral mahkeme....MADURONUN colombia tozunun dunyaya dagitilmasini yoneten adamdir....yakalanip getirilmesine yardim edenlere 50 milyon dolar odul var....

bu gercege gore....YAKALANDI VE GETIRILDI....simdi....dunyaya dagitimi yoneten adam olarak....dunyanin farkli ulkelerindeki ortaklarini soyluyecek.....BU AMRIKININ ELINE GECEN EN BUYUK SILAHTIR....bu silahla butun isteklerini bu ise bulasmis her ulkeden alacaktir.
    bunu yaparlarsa....ki NETENYAHU nun plani bu.....

yillarca elestirdim....emme....TAYYIP BEY UCUN....herbe girerim....

hic sevmedigim halde....sirf....TURKU TANISINLAR DIYE....

cunki....o kadar ambargo koyarsan....bizde biryerden DOLAR bulmaya mecbur oluruz,

BIR BOZKURT ULUDUMU.....TURKU DURDURAMAZSIN......

bilmiyorlar.....

kuzeyde 145 milyon urus var....bunun 70 milyonu turk ve mogol....LENIN cuvas turku....iktidarin yarisi ortodoks SARISIN MAVI GOZLU KUMAN TURKU....ve atom bomba sayisi sonsuz.....

guneyde....85 milyon turk var.....BIRLIKTE YURUYECEKLER....

NETANYAHU ya duyurulur....

DALYARAKLAR.

gelin ulen ipneler.....dom dom kursunu....

gel gel gumule gel....gel bogrume domdom kursunu....

https://www.youtube.com/watch?v=FeHC...zEsXNlcw%3D%3D
    Son düzenleme : kuzu; 05-01-2026 saat: 06:29.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

padisah bu mektubu gonderiyor....UKRAYNADAKI KAZAKLARA....

"Ben, Muhammed'in oğlu; Güneş ve Ay'ın kardeşi; Tanrı'nın torunu ve veziri; Makedonya, Babil, Kudüs, Yukarı ve Aşağı Mısır'ın hükümdarı; İmparatorların imparatoru; hükümdarların hükümdarı; hiç yenilmemiş harikulade savaşçı; Hz. İsa'nın kabrinin yılmaz bekçisi; Tanrı tarafından seçilmiş mütevellinin ta kendisi; Müslümanların ümidi ve huzuru; Hıristiyanların kahredicisi ve koruyucusu olan; ben, Sultan -- size emrediyorum Zaporojya Kazakları, kendi rızanızla ve direnmeden bana teslim olun ve saldırılarınızla beni rahatsız etmekten vazgeçin."

GELEN CEVAP BU......

"Seni Türk şeytanı lanet olası iblisin kardeşi ve refakatçısı, Lucifer'in kâtibi. Sen ne biçim zebani beyisin, çıplak götünle bile bir kirpi öldüremezsin. Şeytanın sıçtığını ordun yer. Seni ****** çocuğu, asla Hıristiyan oğullarını tebaana alamazsın; ordundan korkumuz yoktur, ister karada ister denizde seninle cenk ederiz ***** da sikeriz.

Seni Babil'in bulaşıkçısı, Makedonya'nın tekerlekçisi, Kudüs'ün biracısı, İskenderiye'nin keçi sikicisi, Yukarı ve Aşağı Mısır'ın domuz çobanı, Ermenistan'ın dişi domuzu, Podolya'nın canisi, Orta Asya'nın ****si, Kamenets'in cellatı ve tüm dünyanın ve cehennemin soytarısı, Tanrımızın nezdinde soytarı, Yılan'ın torunu ve sikimizin ağrısı. Domuzun burnu, kısrağın götü, mezbaha iti, vaftiz edilmemiş kaş, şeytan kıçını buğulasın.

Kazaklar böyle der, seni aşağılık herif. Hıristiyan domuzları bile güdemeyeceksin. Şimdi sadede gelelim, tarihi bilmiyoruz takvimimiz de yok; gökyüzünde mehtap var ve yıl da Efendimizin yılıdır; orada hangi günse o gündür burada da; öp götümüzü emi!"

SONUC....

osmanli tum ukraynayi....kirimi....moldavayi kaybediyor....AKILLI OLSA....hiristiyan olan bu pecenek turklere TURK OLDUKLARINI HATIRLATIR....yanlarina cekerdi....

ama artik OSMANLI turk degildiki....tum padisahlarin anasi turk degil....yanlarindaki yoneticiler...DEVSIRME hiristiyan cocuklari....padisahla beraber....HEM ANADOLUDAKI TURKLERI....HEMDE BALKANLARI ISLAM ADINA...ki hicbiri musluman degil....TALANLA MESGULLAR....ITTIHAT VE TERAKKI ILE....BIZ TURKUZ DEDILER....cok gecti....YIKILDILAR.

TURK OLDUGUNU UNUTUP.....ASIMILE OLMUS HER TURK DEVLETI YIKILMISTIR....
    Son düzenleme : kuzu; 05-01-2026 saat: 07:14.

DEVLETIMI YONETENLERE.....

TURK OLDUGUNUZU UNUTMAYIN.....unutmaz iseniz.....

biz BOZKURTLAR SIZE KIMSENIN DOKUNMASINA IZIN VERMEYIZ.....damarlarimizda akan TURK KANI bizi....size....KALKAN YAPAR.

ARAPLASMAYIN.

biz TURKLER DINI KULLANIRIZ....din TURKE hizmet ediyorsa....

eger DIN turke hizmet etmiyorsa....o DIN TURKUN DINI DEGILDIR.....ince nokta budur....TURK UCUN.

Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    dünkü trump netenyahu basın açıklamasını şimdi izledim, trump 4-5 cümle kurdu, her cümlede president erdogan diyor, şöyle diyor böyle diyor.. netenyahu'nun reisten ne kadar nefret ettiği açık olduğuna göre, trump belli ki bilerek yapıyor bunu -siz benim yularımı elinizde tutuyor olabilirsiniz, the lobby- epstein falan filan, ama bak erdogan var orada, onun yuları elinizde değil, o sizin hakkınızdan gelebilir demek istiyor

bizim salak cehapeliler neler neler umuyordu, zelenskiyi aşağıladığı gibi reise de bi ayar çekse trump biz de keyiflensek diye beklemişlerdi aylar boyu.. cehapeliler bazen hırsızı unutup dış politika üzerine cümle kuruyor, yorum falan yapıyorlar- gerçekten komedi.. ne işimiz var libyada, ne işimiz var karabağda, ypg mi bize saldıracakmış, hemen esedle görüşmek lazım vs komiklikler.. heriflere belediyeler teslim edilmiş, çöp toplamayı bile beceremiyorlar, dünya politikası üzerine ahkam kesmeye kalkıyorlar, ulan git bi çöpü topla evvela, üç kuruşluk zekanızla sizin neyinize dış politika falan

OZANIM YAZMIS....

eger diger AKP lilerde bu kafada ise....YANDIK....

TRUMP topun agzina kimi koyacaksa onu over.....

ISADAMI ,,,,,,ZENGIN OLMAK UCUN INSANI KURALLAR NELERDIR....ozanimin okumasi lazim.....zenginlige giden yolda insani kurallar nelerdir....TRUMP da bunlar var.

suriye ve venezula.....

suriyeyi kim yikti.....turkiye....amriki...israel yikti....

bu ucu....once kaybettiler.....ruslar iranlilar ve suriye ordusu.....bu ucune ait guruplari IDLIB e tiktilar....bi 4 sene gecti.....

birden ve aniden....bu ruslar iranlilar suriye ordusu....tek kursun sikmadan SURIYEYI cihadcilara teslim ettiler....

neden......amriki....turkiye...ve israeli birbirine kirdirmak ucun olabilir mi.....

venezuala.....ENFLASYON YUZDE 600....HALK PERISAN.....

BIRDEN VE ANIDEN.....bir gece....uc saatte AMRIKIYE TESLIM ETTILER.....

NEDEN.....nerede urus....nerede cin....NIYE.

GORUNMUYENI GORMEYE CALIS.....TURKUN YIYIT OGLU....

YORULDUM.....dusunmek kadar insani yoran....baska bir aktivite yok.

HOSCAKALIN,degerli okuyucularim....

gene kafa kiyak.....bu meret iraqiya 16 yasimda basladim....babamla ictim ilk....ERKEKLIGE GECIS NEDENIYLE....

o gunden bugune kadar.....HEP DELIANLI OLDUM....bubam rahmetli....cok DELIANLIYDI.....

GONLUM MECNUN OLMUS....AZAR YAR DEYU....O YAR BENI OKUTAN HALKIM....

RAHMETLI NESET BABA ILE.....bir alevi sanatcilar gurubu ile....CIHANGIRDE bir evde iciyoruz.....

bir meshur alevi sanatci....NESET dihaydi sazi eline al dedi....

oda dediki....ben senin gibi degilim....dugunlere gider....PARAYLA CALARIM....KAC PARA VERECEN DEDI....

BU meshur sanatci.....hasstir ulen ne parasi dedi....CALMAZSAN CALMA DEDI.....

PLAGINI SECTI....GRAMOFANA KOYDU.....DUGMEYE BASTI....DINLE NESET KENDINI BELES DEDI....

dinledi...TUFEK ICAD OLDU MERTLIK BOZULDU ...dedi.....sazi eline aldi....YIKTI HEPIMIZI....RUHU SAD OSSUN.

https://www.youtube.com/watch?v=IKTB...V5bGEgbWlzYWxp
    Son düzenleme : kuzu; 05-01-2026 saat: 08:52.

Sayfa 165/171 İlkİlk ... 65115155163164165166167 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •