EL-MECBURDA.....sorunlar var AKBABA....
seleki....CIN venezualaya 400 milyar dolar yatirim yapti....
mudaro buraya newyork a tatile gelmeden on gun once.....VENEZULA merkez bankasinda yatan 847 ton gumusu....CIN KARGO UCAKLARINA YUKLEMIS....gumus piyasasi dedikodularla calkalaniyor.
new york a geldi....amriki mahkemesinde hesap verecek....COLOMBIA tozunu dunyaya dagitmakla suclaniyor.....onun ucun getirildi.....PISMANLIK YASAsindan yararlanmak isterse.....sedat peker in....venezualadan kalkip mersine gelen gemilerin bu tozlari kime getirdiginide soyluyecek....
YANI.....tek gurgusun atilmadan....bir tek onun alinip getirilmesi....kalan hukumetinin tum burakrasinin aynen devami....bu hukumetle amrikinin calisacaginin ilani.....COK SEYE GEBE...
bizi ilgilendirmez derdim demesine emme diyemiyorum....
bu bizim borsayi cokertir.
her degisim.....DOGURUR....biz ne doguracak onu bilirsek....PARAMIZI KORUYABILIRIZ....YADA KOMPLE KAYBEDERIZ....
GOSTERILEN VE GORUNENLER GERCEGI SAKLAR....biz gercekle ilgilenmeliyiz....
GERCEK SUDUR....new york ta bir fedaral mahkeme....MADURONUN colombia tozunun dunyaya dagitilmasini yoneten adamdir....yakalanip getirilmesine yardim edenlere 50 milyon dolar odul var....
bu gercege gore....YAKALANDI VE GETIRILDI....simdi....dunyaya dagitimi yoneten adam olarak....dunyanin farkli ulkelerindeki ortaklarini soyluyecek.....BU AMRIKININ ELINE GECEN EN BUYUK SILAHTIR....bu silahla butun isteklerini bu ise bulasmis her ulkeden alacaktir.
Son düzenleme : kuzu; 05-01-2026 saat: 04:07.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yer İmleri