onu bunu kabul etmem hoca....grafi astin....OBO olustu dedin....bu tekniktir....temam....
OBO olustumu.....teknik derki....OBO yuksekligi kadar duseriz.....buda temam....
OBO yuksekligi 600 puvan...dus boyun cizgisindan 13 400 de.....12 800 e duseriz diyor....kim diyor....TEHNIK DIYOR....
bende TEHNIKCIYIM.....butun bunlari ezbere biliyorum.....
bir pohhh yemem sart....bir eylem yapmam sart....yoksa adam beni ikecek.
ne yapayim....soru bu....ne yapayim.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
ha ha ha...
dedim işte , ya malı iade edeceksin yada zararı sineye çekeceksin..
Bu işte 3. şık yok.
Her oyuncunun , yoğurt yiyişi farklı,
senin de her zaman dediğin gibi..
Karar kişinin..
amma velakin işin dinamiği bu..
Pala sattığını yerine koymadan gitmez..
Yatırımcı çok inatlaşırsa..
işi anahtar teslimine kadar götürür..
Nelerini gördük..
iste burada KUZU devreye giriyor....
kuzu ve furusma taktikleri....
bu GRAFI PIYASA YAPICI CIZIYOR.....herseyi biliyor....tehnikcilerin gotleri oynamistir onu biliyor.....kuzu gibiler var....onu biliyor.....kredililer var onu biliyor....gunnukculer var onu biliyor....
BUNLARIN TUMUNU NASIL IKER....onunde plani var....
tehnikcileri ikmedende bir yere gitmez....BU SART.
onlarin ISTOP LOSS lari nerede....orada ikilmis oluyorlar.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
çelikten xot koruyucu giymek lazım , yoksa s2 tutarız bir tarafımızla bence![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
ikinci sikinti....VADELI ISLEMLERDE KI....PIYASA YAPICI POZIZYONLARI.....
subat vade....kapanmasina 17 gun....at cumartesi pazari....15 IS GUNU VAR....
eger piyasa yapici cogunlukla SHORTTA ise....yukari gidip kendini ikmek istemez....assagi gidip bu SHORTLARI basabas veya karla kapar.
o ney lan...
https://www.youtube.com/shorts/y8URDRqv9zA
spekülatör karaduman dayuişaret fişeğini attıktan sonraki vaziyet
başkara abi... ne diyordu ? dağıtım...
2 türlüde dağıtmış
Yer İmleri