datagate düzeltme sürecine girdiğinden beridir ilk defa günü artılı kapatmayı başardı...buda iyiye işarettir..ben şu anda hissede iki tane olumlu işaret görüyorum iki tane de olumsuz...
olumlular : gün sonunda önemli bir dipten yukarıya doğru çok önemli bir miktarda toparlanması ,vede günü artılı kapatmasıdır..
olumsuzlar: işlem hacmi hala 3-5 milyon tl lere inmiş değil...ikincisi de ağırlıklı ortalamasının hala altındadır...
normal bir hisse gibi davransaydı işlem hacmini minimuma düşürür daha sonra düzelme sürecinin sonunda önemli bir dibi gördükten sonra toparlanır ve günü ya ağırlıklı ortalaması civarından veya üzerinden kapanış yapardı...bu dört şart normalde birbirini teyit eden göstergelerdir...
bu gün bunlardan ikisinin olumlu diğer ikisinin de olumsuz olduğunu görüyoruz...ama ben yine de işlem hacminin yüksek oluşunu endeksin sabah önemli miktarda artılı olmasına ve dolayısı ile daha sabahın ilk dakikalarında %5 lik primi görmesine bağlıyorum...yine ağırlıklı ortalamanın yukarıda kalmasının nedeni de aynı olaya bağlıyorum...
ben olumlu düşünüyorum dediğim gibi bu gün ilk defa içime bir ferahlık geldi...bakalım datagate de yarın bizi teyit edecek mi ?? yoksa illa ki diğer şartların da olgunlaşması gerekiyor mu diyecek ?? nasip olursa yarın yakından izleriz...
datagate çıkışı da düşüşü de agresif olduğu için gerçekten de normal bir hisse gibi davranmıyor...bu hisse hala bir çok kişinin radarındadır..o yüzden de bu tür karışık seyirler izleyebiliyor..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri