Sayfa 166/312 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266 ... SonSon
Arama sonucu : 2493 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: INTEM - İntema İnşaat ve Tesisat

1. Hazır bir rüzgar yakalamış gerek yok herkesin aklı fikri var suyu bulundurmaya gerek yok mübarek günlerde paydaşlar belki de para kazanıyorlar kazansınlar kazanalim...

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Gazmanbaba Yazıyı Oku
    Hazır bir rüzgar yakalamış gerek yok herkesin aklı fikri var suyu bulundurmaya gerek yok mübarek günlerde paydaşlar belki de para kazanıyorlar kazansınlar kazanalim...

Böyle yazarak suyu zaten bulandırdın madem bi şey biliyorsun söylersin ya da susarsın..bu şekilde imalara gerek yk

3. Benim sizlerden farklı bir şey bilme şansım yok herkes gibi kamuya açık olan bilgilerden kendimce bir derleme yapıp tecrübelerim ışığında kendime bir yol çizebilirim herkes kendi yatırım kararını verir kaldi ki kimseye bir al sat tut önermesi içeren bir şeyde söylemedim.
    Diğer konuyla alakalı olarak bu topic ve forum hiç kimsenin tekeli altında değil yasal çerçeve dahilinde herkes fikrini belirtebilir buna bende dahilim sizde dahilsiniz sizin yaz yada yazma demeniz önemli değil sn paydasim. Yenide tüm paydaşlarıma hayırlı bereketli bil kazançlar dilerim umarım herkesin beklentileri doğrultusunda olur

4. Bugün bütün topicler de yatırımcı paydaşlar malesef barut gibi herkesin canı yandi anlayabiliyorum benimde yandı ama birbirimize saldırmak itham etmek doğru değil umarım herkes kazasız belasız bu kötü günleri atlatır.

5.  Alıntı Originally Posted by Gazmanbaba Yazıyı Oku
    Benim sizlerden farklı bir şey bilme şansım yok herkes gibi kamuya açık olan bilgilerden kendimce bir derleme yapıp tecrübelerim ışığında kendime bir yol çizebilirim herkes kendi yatırım kararını verir kaldi ki kimseye bir al sat tut önermesi içeren bir şeyde söylemedim.
    Diğer konuyla alakalı olarak bu topic ve forum hiç kimsenin tekeli altında değil yasal çerçeve dahilinde herkes fikrini belirtebilir buna bende dahilim sizde dahilsiniz sizin yaz yada yazma demeniz önemli değil sn paydasim. Yenide tüm paydaşlarıma hayırlı bereketli bil kazançlar dilerim umarım herkesin beklentileri doğrultusunda olur

Siz bu kağıdı uzun süredir takip ediyorsunuz bilgileriniz bizden daha çoktur o yüzden fikrinizi sordum?benim bu kağıttan zararım çok bekliyorum inş beklediğimin karşılığını alırım..

6. Geçen yıl ekonomi dergilerinde 1-2 kez eczacı gurubunun yapı gurubu işlerinden çıkabılecegiyle ilgili haber çıkmıştı. Kimi japonlara satış kimi Ruslara satış dedıkodusu yapıyordu. Yapıyı satıp intemi bırakırmı???
    Hatta Ocak’ta vatandaşın bırı twıtterde yazıldı intem satılıyormuş diye yazdı burada

Sanırım ateş olmayan yerden duman çıkmıyor

Olası bir atraksiyon için şirketler sadeleşiyor ayrışıyor

Akabındede bilançoların güzelleşmesi gereklı

Bakalım süreç hızlımı yavaşmı ilerliycek

Eczacı borsada satmaz bence

Sanki satışı direk baskı unsuru olarak kullanıp kimseyi yanaştırmıyor

Ama zaman kısıtlı kusursuz fırtına yaklaşıyor

Fırtına öncesi balıkları avlayıp limana gırmesi lazım eczacının

7. 1 komplike bi durun var anlamak guc
    neden ?
    sirket alacak verecek sorunu var ...
    bunun ustesinden nasil gelecek ?
    gecmis yillar zarari cok fazla
    2 serma ye si 4.6 mn ve kayitli sermaye tavaninni %100 den 1000 olacak sekildee yukseltti

3-) 4.6 sermayen var 72 mn pay satiyorsun ...izlemeye degecek alana alma satana satma diyecek durum degil

o nedenle ucacak kacacak cakilacak yorumunu yapmak dan cekinilir

bi babayigit ciksin soyle olsun desin

borcu olmasa gecmis yil zarari olmasa gayet olumlu dersin ama simdi kimse olumlu yada olumsuz diyemez...

lakin su var eger eczytda satisa hazir degerlerini satarsa iste o olumlu etkilenir ona da etkilenmez diyen babayigit ciksin desin ...

intem bu satis haberi eczyt i gozumde dahav kiymetli kildi...
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Sayfa 166/312 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •