sayın filozof iki aynı tür kağıda yatırım yaparak bence hata yapmışsınız..bu arada kademelerde kaç lot var görebilirmiyiz?
sayın filozof iki aynı tür kağıda yatırım yaparak bence hata yapmışsınız..bu arada kademelerde kaç lot var görebilirmiyiz?
ikisinin ta...petrokent bile bunlardan daha hayırlı çıktı
http://share.matriksdata.com/share.a...05201052549350
"Yâ Kâfi el-Müvessîlimâ halaka mîn ata’i fazlihî!" ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Sayın Kubilay,
İsterse tarihin en büyük bedelsz oranını açıklasın patron istemezse kağıdı götürmez. Çok basit der ki şu kadar nominal hisseyi borsaya kote ettim serbest piyasada satmak için kağıt o en büyük bedelsiz oranında bile taban taban gider..Örnek netaş..
Hani soruyorum arkadaşlara karlar nerde yüksek cirolar satışların etkisi nerde çok iyi şirket ya fiyatı 10 yıldır nerde daha birçok soru..
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
endeks :+0.74 karton:-0,74
ENDEKSE paralel ama negatiften![]()
Sayın Filozof malesef burası borsa tüm doneleri bütünü ile ele almazsanız hep zarar edersiniz..Diyorsunuz ki egeene kızıp 710 dan beri düşüyorsun ama demiyorsun ki o kağıt nerden nereye dünyalar kadar temettü vererek geldi..yani kağıd 1000 lirayı gördü..işte bütün bunları etraflıca değerlendiremezsen borsada her zaman kaybedersin..
sevgili lalezar tek kaybettiğim zaman egeende başka da bir kaybım yok ama karton için ise teknik de temel de üçgen de al verirken bu ketum duruşa karşı kızgınlığım!İkisinin de patronunu eleştiriyoruz evet ikisinde de kademeler sığ evet peki bu duruma neden el atmaya yanaşmıyorlar?
Yer İmleri