Sayfa 166/343 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266 ... SonSon
Arama sonucu : 2738 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: BAKAB - Bak Ambalaj

1. 5.72 den alım satım olmamış yalnız. En düşük 5.97den benim aldıklarım var, altı üstü 228 lot

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA'nın batısı
    Gönderi
    2,733
     Alıntı Originally Posted by ridalm Yazıyı Oku
    Ne kadar hacimsiz bir gün

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sen yenisin galiba.
    Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
    İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)

3. Bu adamlara sürekli çaktık, kufur ettik ama yine bir sey olmadı hisse fiyatı yerinde saydı, taktik değiştirelim, siz aslansınız kaplansınız, hadi koçum benim göreyim sizi, Adamın dibisiniz, siz var ya siz, siz insan değilsiniz sanki bir meleksiniz saygıdeğer Bakiogullari 😇 belki işe yararda o itibarla

4. Rahat olun ikili haneler görülecek ... Sabırla bekleyen kazanacak . Elimizdekini almak için herşey , iyice sığlaştı. 7.50 üzerine atabilirse çok rahat hızlanarak yoluna devam eder. Dile kolay 15 yıldır bekliyoruz. Artık hasat zamanı . Ytd
    Son düzenleme : puma_532; 27-02-2018 saat: 23:50.

Alıntı Originally Posted by puma_532 Yazıyı Oku
    Rahat olun ikili haneler görülecek ... Sabırla bekleyen kazanacak . Elimizdekini almak için herşey , iyice sığlaştı. 7.50 üzerine atabilirse çok rahat hızlanarak yoluna devam eder. Dile kolay 15 yıldır bekliyoruz. Artık hasat zamanı . Ytd
    15 yıl bi 10 yıl daha beklersen emekligi hak emiş olacaksın hayırlı olsun bol kazançlar. Bende sizin kadar olmasada 8 yıldır pkent i taşıyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by hselcuk Yazıyı Oku
    15 yıl bi 10 yıl daha beklersen emekligi hak emiş olacaksın hayırlı olsun bol kazançlar. Bende sizin kadar olmasada 8 yıldır pkent i taşıyorum.
    Sıkıntı da bu zaten , bu kadar yüklü malı elden çıkarmış olsa idik bu kağıt şimdi 30.00 tl idi. Bizden alamadığı için süründürüyor..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA'nın batısı
    Gönderi
    2,733
     Alıntı Originally Posted by BLACKM Yazıyı Oku
    Bu adamlara sürekli çaktık, kufur ettik ama yine bir sey olmadı hisse fiyatı yerinde saydı, taktik değiştirelim, siz aslansınız kaplansınız, hadi koçum benim göreyim sizi, Adamın dibisiniz, siz var ya siz, siz insan değilsiniz sanki bir meleksiniz saygıdeğer Bakiogullari 😇 belki işe yararda o itibarla
    Dakika bir gol bir bak taktik değiştirmen baya bir işe yaramış, aynen böyle devam 3-5-2 taktiği.
    Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
    İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)

8. Ne oldu bu bir anda %5 prim yaptı anlayamadık, kar açıklandığı zaman yapmasi gerekeni gecikmeli yapiyor sadece, şaka bir yana bunlara iyi söz edince yükselecekse biz iyi soz etmeye devam edelim, Bakiogullari çok yaşa!

Sayfa 166/343 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •