5.72 den alım satım olmamış yalnız. En düşük 5.97den benim aldıklarım var, altı üstü 228 lot
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5.72 den alım satım olmamış yalnız. En düşük 5.97den benim aldıklarım var, altı üstü 228 lot
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu adamlara sürekli çaktık, kufur ettik ama yine bir sey olmadı hisse fiyatı yerinde saydı, taktik değiştirelim, siz aslansınız kaplansınız, hadi koçum benim göreyim sizi, Adamın dibisiniz, siz var ya siz, siz insan değilsiniz sanki bir meleksiniz saygıdeğer Bakiogullari 😇 belki işe yararda o itibarla
Rahat olun ikili haneler görülecek ... Sabırla bekleyen kazanacak . Elimizdekini almak için herşey , iyice sığlaştı. 7.50 üzerine atabilirse çok rahat hızlanarak yoluna devam eder. Dile kolay 15 yıldır bekliyoruz. Artık hasat zamanı . Ytd
Son düzenleme : puma_532; 27-02-2018 saat: 23:50.
Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)
Ne oldu bu bir anda %5 prim yaptı anlayamadık, kar açıklandığı zaman yapmasi gerekeni gecikmeli yapiyor sadece, şaka bir yana bunlara iyi söz edince yükselecekse biz iyi soz etmeye devam edelim, Bakiogullari çok yaşa!
Yer İmleri