Artan

3.410,00 10 18:10
11,89 9.99 18:10
89,20 9.99 18:10
23,58 9.98 18:10
396,75 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

4,48 -14.01 18:10
27,10 -9.97 18:10
54,30 -9.95 18:10
23,00 -9.95 18:10
3,96 -8.12 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

17.243.489.890,75 18:10
13.606.563.482,55 18:10
11.047.182.535,14 18:10
7.999.317.488,00 18:10
7.910.006.040,18 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 166/172 İlkİlk ... 66116156164165166167168 ... SonSon
Arama sonucu : 1373 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: Kuzu ve viop hedge furusmalari.....

UNUTMA.....

BUYUK DEVLETLER KURMUS OLAN CEDDIN......

benim gibi DELIANLILARLA kurmustu o devletleri......dusunen.....analiz eden...strateji kuran .....BUYUK TURK DUSUNURLERI KURDU O DEVLETLERI.....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    DEVLETIMI YONETENLERE.....

TURK OLDUGUNUZU UNUTMAYIN.....unutmaz iseniz.....

biz BOZKURTLAR SIZE KIMSENIN DOKUNMASINA IZIN VERMEYIZ.....damarlarimizda akan TURK KANI bizi....size....KALKAN YAPAR.

ARAPLASMAYIN.

biz TURKLER DINI KULLANIRIZ....din TURKE hizmet ediyorsa....

eger DIN turke hizmet etmiyorsa....o DIN TURKUN DINI DEGILDIR.....ince nokta budur....TURK UCUN.
    sevgili tovbekar,,,,,

sen hakiki bir muslumansin....ben ise turkum.

ben kendime.....BUYUK EVLIYAULLAH....BUYUK KUTUP....BUYUK GAVS derken.....bu terimler senin muslumanlikta ogrendigin gibi degiller...

ben.....TURKUN BUYUK EVLIYAULLAHIYIM.....ARABIN DEGIL.

VE BEN OLMAZSAM....GUNES BATIDAN DOGAR....HATTA HIC DOGMAZ.

CUNKIII....

BEN TURKUM.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

3. günaydınlar, Kuzu hocam yine döktürmüşsün, eline diline sağlık..
    Müsaadenle şunu sormak istiyorum bizler daha içeride birlik olamaz iken koca coğrafyada nasıl bir araya geleceğiz buna müsaade eder mi diğer ülkeler. tşk.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

4.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    EL-MECBURDA.....sorunlar var AKBABA....

seleki....CIN venezualaya 400 milyar dolar yatirim yapti....

mudaro buraya newyork a tatile gelmeden on gun once.....VENEZULA merkez bankasinda yatan 847 ton gumusu....CIN KARGO UCAKLARINA YUKLEMIS....gumus piyasasi dedikodularla calkalaniyor.

new york a geldi....amriki mahkemesinde hesap verecek....COLOMBIA tozunu dunyaya dagitmakla suclaniyor.....onun ucun getirildi.....PISMANLIK YASAsindan yararlanmak isterse.....sedat peker in....venezualadan kalkip mersine gelen gemilerin bu tozlari kime getirdiginide soyluyecek....

YANI.....tek gurgusun atilmadan....bir tek onun alinip getirilmesi....kalan hukumetinin tum burakrasinin aynen devami....bu hukumetle amrikinin calisacaginin ilani.....COK SEYE GEBE...

bizi ilgilendirmez derdim demesine emme diyemiyorum....

bu bizim borsayi cokertir.

her degisim.....DOGURUR....biz ne doguracak onu bilirsek....PARAMIZI KORUYABILIRIZ....YADA KOMPLE KAYBEDERIZ....

GOSTERILEN VE GORUNENLER GERCEGI SAKLAR....biz gercekle ilgilenmeliyiz....

GERCEK SUDUR....new york ta bir fedaral mahkeme....MADURONUN colombia tozunun dunyaya dagitilmasini yoneten adamdir....yakalanip getirilmesine yardim edenlere 50 milyon dolar odul var....

bu gercege gore....YAKALANDI VE GETIRILDI....simdi....dunyaya dagitimi yoneten adam olarak....dunyanin farkli ulkelerindeki ortaklarini soyluyecek.....BU AMRIKININ ELINE GECEN EN BUYUK SILAHTIR....bu silahla butun isteklerini bu ise bulasmis her ulkeden alacaktir.

ZAMANI kullanmak svg. kuzu..

Long pozisyonumla ( hisse portföy ) ZAMANI kullanıyorum...

Erken görmek , erken pozisyon almayı gerektirmez..

Eylemlerimi yazmaya çalışacağım......

sevgiler..

Paylaşımlarım kendi görüşlerimdir..Asla yatırım tavsiyesi değildir..

5.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku

mudaro buraya newyork a tatile gelmeden on gun once.....VENEZULA merkez bankasinda yatan 847 ton gumusu....CIN KARGO UCAKLARINA YUKLEMIS....gumus piyasasi dedikodularla calkalaniyor.

new york a geldi....amriki mahkemesinde hesap verecek....COLOMBIA tozunu dunyaya dagitmakla suclaniyor.....onun ucun getirildi.....PISMANLIK YASAsindan yararlanmak isterse.....sedat peker in....venezualadan kalkip mersine gelen gemilerin bu tozlari kime getirdiginide soyluyecek....

YANI.....tek gurgusun atilmadan....bir tek onun alinip getirilmesi....kalan hukumetinin tum burakrasinin aynen devami....bu hukumetle amrikinin calisacaginin ilani.....COK SEYE GEBE...

her degisim.....DOGURUR....biz ne doguracak onu bilirsek....PARAMIZI KORUYABILIRIZ....YADA KOMPLE KAYBEDERIZ....

GERCEK SUDUR....new york ta bir fedaral mahkeme....MADURONUN colombia tozunun dunyaya dagitilmasini yoneten adamdir....yakalanip getirilmesine yardim edenlere 50 milyon dolar odul var....

bu gercege gore....YAKALANDI VE GETIRILDI....simdi....dunyaya dagitimi yoneten adam olarak....dunyanin farkli ulkelerindeki ortaklarini soyluyecek.....BU AMRIKININ ELINE GECEN EN BUYUK SILAHTIR....bu silahla butun isteklerini bu ise bulasmis her ulkeden alacaktir.
    Emmi bu durumda bist için yeni planın mı olacak

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,357
    sevgili tovbekar,,,,,

sen hakiki bir muslumansin....ben ise turkum.

ben kendime.....BUYUK EVLIYAULLAH....BUYUK KUTUP....BUYUK GAVS derken.....bu terimler senin muslumanlikta ogrendigin gibi degiller...

CUNKIII....

BEN TURKUM.
    sn kuzu,
    Benim dinimin arabı Türkisi, Ermenisi yok... Benim dinim göklerden inmiş şekliyle var. Nasıl Emevilerin değişikliklerine iyi bakmıyorsam, başkalarına da aynı şekilde bakarım. Maalesef Pers imparatorluğu bu dini bölmeyi başarmıştır emeviler haricinde...
    günümüzde ise her devlet kendi dinini oluşturmaya çalışsa da ortaya din değil din adına uydurmalar çıkmıştır.
    Hem evliyaullah, hem gavs, hem kutup bizim dinimizin terimleridir. madem Türkün Evliyası iseniz başka terim kullanmanız gerkmez miydi ...
    Neyse latife bir yana mücedditler gelmiştir her yüz yılda bir. onlar gereken değişiklikleri yapmışlardır diye düşünürüz. kimi hindi, kimi farisi, kimi Türki, kimi Endülüsi, kimi sünüsi, kimi tuareg, kimi ticani ne bileyim herkes kendine göre okumuştur bu kitabı ve anlamıştır. bizde ise bir Yunus okumasını bile ortaya çıkarabilmiş değiliz, kaldı ki şeyh Bedreddin, Niyazi Mısrileri anlayabilelim...
    Ceddimiz talanı severdi, onlar da Gaza demişler ve Ganimeti hak bilmişler, acep ganimet olmasaydı kaç kişi cihada çıkardı merak etmişimdir. Araplar hemen Rasulullahtan sonra bozmaya başlamışlardır, ama son attıkları kazıkların ucu kendilerine batmaya başlayınca bizden medet ummaya çalışmışlardır. ama bir şekilde bizimkiler de buna inanmakta değil mi ( ya da inanmak işlerine mi gelmekte). Kesilen her Mehmetcik kellesini 1 ingiliz altınına satanlar oralarda rahat hüküm süreceklerini mi sanıyorlardı...

7. emmi ne güzel söylüyorsun..düşüncelerimize tercüman oldun..
    bu konu hakkında kitap yazsan yok satar..niye..çünkü ihtiyaç var emmi..
    sır nedir derler bilmezler kabul etmezler ama eksik ruhla da yaşarlar..
    sen Türksün, Araplarda inen dini Arap gibi yaşayamazsın..DİNİ YAŞAYAMAZSIN DEĞİL, arap kültürü gibi yaşayamazsın..onlar gibi yaşamak zorunda değilsin zaten..
    onların bedeni kalıtımla aktarılan özellikleri ruhu farklı..BEDENİN BEYNİN RUHUN KABUL ETMEZ..ki öylede oluyor..Türk milleti ikilemde malesef..Türklüğüme mi dönsem arap gibi mi olsam.
    ve sonuç , ikiside yarım yamalak ve eksik kültür ve maneviyat..
    ve aynı şekilde Türklerin Kuran ı anlamadan Arapça okunması da kayıp..Allahın ne dediğini anlamadan milyonlar gitti öbür tarafa..çok yazık..Yaşarken onlara deseydik bunu bize kafir derlerdi ama..hakkaten yazık bu topluma..

nasılki Türk ün bedeni ruhu Arap kültürünü kabul edemezse BEYİN DE ARAPÇAYI KABUL ETMEZ..yaratılış böyle..ana dilin ne ise olayları beyin o dile çevirir ve öyle düşünür..sen Arapçayı okurken beyin ne düşünüyor..bu işin sırrı bu..malesef Türk toplumunu çökerttiler..emmi senin gibilerin varlığı eksik olmasın..
    ben ise turkum.

CUNKIII....

BEN TURKUM.
    Son düzenleme : KARADUMAN; 05-01-2026 saat: 13:50.

8.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku

Kitap yaz okuyalım, şiir yaz söyleyelim, şarkı yaz dinleyelim...

Büyüksün Guzu reyiz...
    %1.80 yukarı doğru çöktü!
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Sayfa 166/172 İlkİlk ... 66116156164165166167168 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •