Sayfa 167/262 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217 ... SonSon
Arama sonucu : 2095 madde; 1,329 - 1,336 arası.

Konu: Sindoma temel & teknik analiz

1.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    1. Bölgedeki hareketi yapıp mavi yükselen kanal çizgisine tekrar inip değsin de yüklü mal alalım gene.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Millet 2 ay önce vıop topiğinde ve kuş sitesinde 2400 - 3000 leri yazıyordu hacısı , hocası, ustası , vıop topiğnde paylaşım yapaken ne dedik ozaman hikaye yok testereli bilanço dönemi ile mal dağıtımı olabilir dedik.Dün akşam paylaştığım graf haftalık şuanda 2 ay önce yaptığım analiz doğrultusunda hareket ediyor .1.bölge bitti oraya takılmayın şuanda 2. bölge içinde testereli çalışma mevcut , bu bölgedeki çalışma bittiğinde 3. bölge atağı gelecek tahmini aralık ta grafta mevcut.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

2. Dün akşam paylaştığım DAX endeksi %20 lere yakın bu hafta altına kaymaya başlarsa Ayı piyasasına girecek , Avrupa piyasalarında sert satışlar olurken ,bizde ve Dow da satışlar daha zayıf oluyor , nedeni bana göre dağıtılamayan mallardan dolayı , bizim durumumuz belli zaten yabancı yok yukardan malın bir bölümü yerli oyunculara verildi.Bu yüzden kontrollü borsada dönüşlerde , aşağı gelişlerde makinalarla sert oluyor bunlar seanslık hareketler olarak kalıyor.Dow da durum biraz daha yedire yedire geldi yukarda bu hafta borsalar için önemli bir hafta .

Sayın bulut;kısaca bu hafta bu hasta iyileşmez miYTD

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

brent petrol düşüncem sorulmuş geçen burada 113 dolarlı bir graf paylaşmıştım devamı 129-30 dolarlar formasyon hedefi,
    yalnız brent köpüklü gidiyor bana göre , burada alınan pozisyonlarla ilgili olma ihtimali mevcut
    paylaştığım brent hedefine gelmiş gözüküyor.

5.  Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Sayın bulut;kısaca bu hafta bu hasta iyileşmez miYTD
    Doktora gittiğinizde bile kimseye ileşeceksin diyemiyor hemen tedaviye başlıyor süreci takip ederek sonuç alınmaya çalışılıyor.Süreci takip edicez çünkü haber kaynaklı bir süreç olduğundan graflar da bozulmalar mevcut.Olumlu haberler gelmesi gerekki graflarda toparlasın .pıst 100 de 1980 altı saatlik barlarda geçen hafta belirttiğim 1950 bandı na yolculuk başlar.

6. Petkim iyi bir trend başlatmış gibi görüyorum bulut dostum.ereğliden sonra sırada petkim mi var bademcukların aklında?
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

7.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Petkim iyi bir trend başlatmış gibi görüyorum bulut dostum.ereğliden sonra sırada petkim mi var bademcukların aklında?
    Petrol fiyatları tup ve petkm yarıyor bu 2 tahtada pozisyonları mevcut.
    hikaye varsa gerekeni yapıyorlar , yalnız temkinli hareket etmekten yanayım çünkü makinalarla yapılıyor bu hareketler .

8. Şuanda indir bindir karşılıklı HACİM makinaları çalışıyor , gün içi bu şekilde son nokta KAPANIŞ fiyatına bakıcaz .

Sayfa 167/262 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •