Koca eşşeklerin savaşı okadar takılma [emoji3]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu anda 25.040.948 Lot işlem Hacmi var.... Alış 21.981.733 Lot Satış 3.059.215 lot... Bu kadar alışın devamı gelmesi gerekir diye düşünüyorum... 0,78 kademesinden 11.906.640 Lot işlem hacmi var ve Alış 9.996.301 Lot Satış 1.910.039 Lot... Alanlar boşuna almıyordur herhalde... Ya da kendi lotlarını mı alıyorlar acaba göreceğiz...
Bence siz rahmetli piyanistten ders almalıydınız adam haklı para [emoji383] para [emoji383] para [emoji383] vegasi bile dize getirir. Buyuk kanyon dolusu bile olds yetmez insana fazla daha daha fazla. Mesela 10 trilyon dolarim olsa trump bile ufakligi oper [emoji23]🤣
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burası böyle...
Ben de 2 hissenin sayfasında yazdım...
İlk dedikleri "patronun adamı mısın?"
Dediğim hisse(ki onlar düşeceği konusunda pek bir ahkam kesiyorlardı) yükselmeye başladı.
Şimdi ses seda yok.
Kuvvetle muhtemel bir yerlerine kaçan dillerini çıkartmaya çalışıyorlar
Burası böyle bir yer...
Siz ne söylerseniz söyleyin borsayı kumarhane sananlar da çok, yatırımcı olmayı klaveye ona buna laf sokmayı sanan da...
İstanbul Menkul Ezikler Borsası...
Burası sngyo hisse forum
Sizde sngyo hissesi varmı ??? bilmiyorum
Bizde sngyo hissesi var yaklaşık 4-5 yıl oldu zararımız devam ediyor
Hiç kimseye laf sokmak cevap yazmak gibi hobimiz yok
Bist 108.000 bin olmuş sngyo 0.77 krş 4-5 yıl önceki fiyatında değil
Hisse.net takipcisi üyesi arkadaşlar sngyo mağduru olmaması için geçmiş ile ilgili bilgi paylaşm yapıyorz
HİÇ KİMSEYE AL TUT SAT ÇOK UCUZ ÇOK PAHALI UÇACAK KAÇACAK VS VS DEMİYORUZ
Forumlarda yazan çizen patron yalakası spek uşağı şakşakçı varsa bunlara karşı dikkat edilmesi için forumdaşları uyarıyoruz
Bol bereketli kazançlar
Kahraman _harun da pazarlıyor hisseyi dün 0.79 olmuş 0.90 a kadar önü boş deyip millete atlıyor 0.79 dan
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri