guzu bu boru değil))))
guzu bu boru değil))))
EVETTT.....12 000 I OPTUK.....
Degerli Okuyucularim.....
onemli bir DERS cikarin....
soyleki.....
ARALIK AYI BOYUNCA.....bu topige ve bana saldirdilar.....CIKMIYOR....MILLETI YAKTIN MALDAN ININ DEDILER....
bende.....SAKIN HAAA.....bunlar kafadan siyrik usaglar ciddiye almayin bunlari deyip....GUNLERCE BUNLARA DIRENDIM....
bu saldiranlar.....cogu maasli.....kucuk yatirimci tokatlama kurumlarinin adamlari.....
COGU.....kafadan siyrik....tum parasini borsada kaybetmis ama buradan kopamiyorlar....
SIMDI ONLARI IZLEYIN....
ben size aralik ayinda MAL ALIN DEMISTIM diyecekler.....
o nedenle bunlara.....KAFADAN SIYRIKLAR diyorum.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Küçük Türkiye gibi forum..
Adamı olan istediğine istedigini yazıyor , adami olmayan da kendini sürekli mağduriyeti için ifade etmek durumunda kalıyor..
Güneysu kardeşimiz de Adalet Bakanı nin yaptığınin benzerini yaparak her gun düzenli olarak " Bu forumda Adalet vardır "diye yazsin..
Forum o kıvamda sağolsun...
Kusurumuza bakmasin...Sezar in hakkı Sezar a....
şahsen 11. 800 ile birlikte çer çöp hırsız ne kadar hisse varsa bu ralliye kaltılmasını bekliyordum..bundan sonra daha da hızlanacak diye beklerim..ve çoğu kağıt bu harekete duyarsız kalmadılar..2025 yıl sonu hedefi 15.000-16.000 lerdi..olmadı..2026 yıl sonu hedefi konuşulmaya başlanmış..benzer hedefler..eee kayıp 1 yıl ne olacak, özellikle dipteki hisselerdeki kayıp ne olacak..2025 de 15.000 olmadı diye 2026 15.000 de durmak zorunda mı..mantıksızlık değil mi..
2026 yıl sonunu bilmem ama yılın ikinci yarısı içinde 400 dolar hedefim var..DEV TOBO GEREĞİ..şuanki kurla 17.200..
belki o zamana 18000 leri geçer
2025 yıından kalan alacağımız var..bu alacağımız sayesinde 400 dolar hedefi bizi yıl sonunu bekletmez diye düşünüyorum
Kama bozulmaz ve gerçekleşirse; Bu bence mart 2020'den başlayan trend bitti anlamına gelir ki hoş geldin birkaç sene sürecek bıktırıcı düzeltme..
Bu arada daha önce bahsettim spot ve vadeli grafları çok farklı.
Kuzu boz şu kamayı spotçuların gönüller şenlensin umutlar devam etsin!
Graf çiziyon madem..
Yer İmleri