Sayfa 17/81 İlkİlk ... 715161718192767 ... SonSon
Arama sonucu : 647 madde; 129 - 136 arası.

Konu: KRDMB - Kardemir Karabuk Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. B Tipi

Cuma günkü takas.Yani 24 mayıs çarşamba gününün pastasının yansıdığı takas.

Çarşamba günü 2.05 den açılan kardemir B 1.93 görüp 1.96 kapatmıştı.

Bu sığ hissede, büyük çoğunluğu toplu olan hissede, citibank 363 milyon lot alacak ve hisse o gün geri gidecek.!
    Hiç inandırıcı değil...

Bariz şekilde hisse topluyor, D ile arasındaki marjı şimdilik fazla açmak istemiyor çünkü daha önce 5 li fiyatlara gittiğini gören ky nin hisseye şimdilik akın etmesini istemiyor.
    Ben bunu görüyorum kardemir b tahtasında.

2. Üstad 120 milyon Lot felan var piyasada krdm b nin... Bin yerine milyon yazmışsın... Haklısın adamlar resmen topluyor, ama bu haftadan itibaren yükseliş trendini sürdürür... Ytd...

Alıntı Originally Posted by ankarafatihi Yazıyı Oku
    Üstad 120 milyon Lot felan var piyasada krdm b nin... Bin yerine milyon yazmışsın... Haklısın adamlar resmen topluyor, ama bu haftadan itibaren yükseliş trendini sürdürür... Ytd...
    Evet haklısın , eklediğim tabloda olduğu gibi 363 bin lot olacak.
    Teşeķķür ederim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Demirciler,KDV nin indirilmesi bizim hisseye nasıl yansır.?*

5. sayın PARDAİLLAN son durum nedir yorum alabilir miyiz,takasla beraber?

Alıntı Originally Posted by MR.UGURUCAR Yazıyı Oku
    sayın PARDAİLLAN son durum nedir yorum alabilir miyiz,takasla beraber?
    Dünkü takaslar bu şekilde ;

Teb den Halk a virman var, daha öncede yılbaşında TEb den garantiye 14.5 milyon lot gelmişti. İlk 5 kurumda bozulma var gibi gösterseler de ilk 7 kurumda herhangi bir bozulma yok ve aksine 2-3 milyon lot gibi yılbaşından bu yana toparlanma var.

Açıkçası A ve B de tek başına bir hareket beklemiyorum, bir grup girmediği, yönetimdeki ortaklarla ilgili bir hisse satış olayı vs. olmadan ayrışma olmaz. uzun zamandır 30-40 kademe marj ile birlikte hareket ediyorlar. Bakmayın dünkü harekete isteseler 2-3 kademe yukarıdan kapatabilirlerdi.

B de olmama rağmen tamamen D nin hareketlerine odaklandım. Dolayısıyla bu takasları bile tesadüfen gördüm.A ve B yi istedikleri an istedikleri fiyata çekebilirler.

kendileri çalıyor kendileri oynuyor. Dolayısıyla B yi izlemenin bir anlamı yok benim için.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Yanlış yere Tükkan açtık galiba.Hiç hareket yok.:-))

Sayfa 17/81 İlkİlk ... 715161718192767 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •