Sayfa 17/53 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon
Arama sonucu : 419 madde; 129 - 136 arası.

Konu: 1 TL enaz 100.000 USD olacak.

1. Bu Arada ek olarak kesinlikle ama kesinlikle Çin’i hafife almayın
    En az 5000 yıllık bir medeniyet
    Ellerinde ciddi bir teknoloji var
    Ve Amerikanın da ona
    Çin olmazsa Amerika çöker
    Parasini akladigi tek yer orası
    Yoksa usd wc kağıdıdir (pamuk orani çok fazla)
    10 sene sonra duymadığınız madenler çıkacak ortaya
    Petrolün yerini çoktan aldı
    Gününü zamanı pala bilir
    Teknik çizer

2. http://www.paraanaliz.com/2018/gunce...klamasi-26615/

Bu haber onemli...Devlet ambarlara destek vermeli yoksa buyuk sehirlerde yiyecek ekmek bulunmaz.

Yine stok yapiyorlar, fiyatlari yukseltiyorlar diye tv yayinlari yapilabilir. Bu yayinlar vatandasin tuketimi dusurmesini saglayacaktir. Yani stokcunun mali elinde patlar ve fiyatlar duser. Ama stokcuya yasal takip, malina el koyma yapamazsin. Adam stok yapabilir, bu gida zincirinin bir parcasidir. Adama zam yapma da diyemezsin. Stokcuyla mucadele piyasa sartlarinda olur. Boyle yapilmazsa bir sonraki sene marketlerde gida bulunmaz.
    @erefefik

3. 10 sene sonra duymadığınız madenler çıkacak ortaya
    Şurayı okurken cennet mekan sayın hocam Engin Arık geldi aklıma...O sırada Gata'da yatıyordum, cenazesine bile gidememiştim...Yazıklar olsun bize ki koruyamadık...Bu a.q. fetoşu ne değerlerimizi çaldı bizden aha böyle...Ah ki ah !...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

4. Abi sonuçta bu Amerika'yı kuranlar küresel çetenin bizatihi kendisi...Haliyle bugünkü global dolarizasyon modeli de onlara ait...Şimdi bunlar bu işten vazgeçtiler, vazgeçmek istemeyeni de nalladılar ayvagöbek'in yazdığı gibi...Haliyle borcu olan değil alacağı olan düşünecek bundan böyle...Zaten çoktan düşünmeye başladılar bile...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

5. Günü zamanı pala bilmiyor artık...Çünkü yepyeni bir yönetişim modeli geliştirildi son 3-4 yıldır...Bunun adına kaostan gelen düzen diyorlar ve an itibariyle küresel aktörlerin hemen hepsinde bu yönetim biçimini gayet kolaylıkla uygulama kapasitesine sahip aşırı pragmatik liderler var...Buna Erdoğan da dahil...Kadim uluslararası örgütlerin teker teker etkisizleştirilmeye çalışılması bu kaotik ortamdaki sarsıntıların giderek şiddetleneceğini söylüyor bana...Sanılanın aksine para kazanmak artık daha da zorlaşacak abi...

Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    Abi sonuçta bu Amerika'yı kuranlar küresel çetenin bizatihi kendisi...Haliyle bugünkü global dolarizasyon modeli de onlara ait...Şimdi bunlar bu işten vazgeçtiler, vazgeçmek istemeyeni de nalladılar ayvagöbek'in yazdığı gibi...Haliyle borcu olan değil alacağı olan düşünecek bundan böyle...Zaten çoktan düşünmeye başladılar bile...
    Dolardan vazgeçtiklerini nerden anladınız.

7.  Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    Aslına bakarsanız evanjeliklerin "önce Büyük İsrail sonra Armegeddon arkasından da 1.000 yıllık 'cennet' hayatı" misyonuyla prototipi Çin'de geliştirilmeye başlanılan "bir kuşak bir yol" hikayesi tamamen ortak paydalara sahip şeyler...Yapay zeka, insansı robotlar; din, iman, Allah, kitap, cinsiyet nedir bilmeyen ama her türlü ihtiyaçları anında karşılanan zombivari bir kuşak...Bizim memlekette henüz bunları tartışmaya başlamadı dümbük şeyhler...Kapasiteleri almıyor çünkü...Hapla beslenen, talep ettiği anda beyne gönderilen sinyaller aracılığıyla sex yapan bir kuşak projesine doğru adım adım gidiyoruz...Bu şapşallara ekmek kalmayacak yakında haberleri yok...

na hah hah haaaaa !...

Ha, dinsiz imansız gibi olsalar da bu konuda Çin'de müthiş tartışmalar var an itibariyle...Şayet olursa yeni yaptığımız demiryolları, otoyollar, köprüler, havaalanları vs. ile (iyi yatırım yaptık bu projeye umarım cortlamaz) bir nev'i pezemenkliğini yapacağız bu sistemin...Aslen bu din tabanlı güçlerle çatışması da burada başlıyor bu projenin...Kutsal kitaplarda vaad edilen cennetin bu olmadığı felan feşmekan...Din konusuna girmiyorum abi, zaten -uygulandığını görmesem de- yasak forum kurallarına göre...

Biz sadece kendi çevremizde olanları takip ediyoruz...Oysa ki bu çatışma Dünyanın bütün bölgelerinde var, buna ABD'de dahil...Onlar biraz daha medeni ve az zayiatla yapıyorlar bu işi...Afganistan, Pakistan, İran, Irak vs. bizim taraflar bam bam...Toptan götürmece... Afrika'ya hiç girmiyorum zaten, orası tam cehennem...Dün buraya kobalt, lityum vs. ile ilgili linkler astım...Bizim buralar biraz daha namuslu, orada çocuklar gidiyor abi...Batsın bu Dünya yaw...
    Dün Pekin'de kılınan namazla ilgili görüntüler paylaşılmış sosyal medyada; hoparlörler açık, yoldan geçen 1 allan kulu bakmıyor bile ne oluyor diye...Yüz tanıma sistemleri, kollarda digital aletler...Günde kaç kere helaya gittiğinin verileri depolanıyor sörvırlarda…

Kanal İstanbul'a talipler çıkmaya başladı aynı istikametten...:P

Abdos ab chao zaten mason sloganı değil mi.Yüzlerce yıldır bilinen bir yöntem.Önce kaosu çıkar sonra o kaostan istediğin düzeni kur.Diğer yöntemleri de tez antitez sentez.Sen tezi de anti tezi de kendin belirlersen oluşacak sentez de senin eserin olur.Para işi bitmiş zaten finansal sistem uzun süredir ellerinde,isterlerse dolar artar,isterlerse altın,isterlerse emlak,isterlerse de borsa.Zaman zaman birinden diğerine işlerine geldiği gibi geçiyorlar.Ama benim aklıma göre dolardan vazgeçemezler,o kadar karlı bir enstrumanı neden bitirsinler ki.

Sayfa 17/53 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •