bu kağıdın yatırımcısını 10 20 liralardan önce kimse dökemez...herkes bu parayı batırmayı göze almış artık şahsi bir meseleye dönmüş 2-3 liradan satış bekleyen trumptan helva beklesin
bu kağıdın yatırımcısını 10 20 liralardan önce kimse dökemez...herkes bu parayı batırmayı göze almış artık şahsi bir meseleye dönmüş 2-3 liradan satış bekleyen trumptan helva beklesin
8 tirilyon karı nereden buldunuz 9 aylık ciro 9milyon net karı 250 bin tl karmen yapıdan gelecek olan 22 milyonu 6taksitle alacaklar onuda bilancoda göstermiyecekler
Finansal duran varlığın satış bedelinin, Metal Gayrimenkul A.Ş.'nin kamuya açıklanan 30.09.2017 tarihli son bilançosundaki aktif toplamına oranı %140,18'tür.
İşlem Bedelinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Yıllık Finansal Tablolara Göre Oluşan Hasılat Tutarına Oranı (%)
Metal Gayrimenkul A.Ş. 2016 yılında faaliyet geliri elde etmediğinden hesaplama yapılamamaktadır.
Ortaklığın Faaliyetlerine Etkisi
Karmen Yapı A.Ş. finansal tablolarda konsolidasyona dahil olmadığından faaliyet gelirleri üzerinde doğrudan etkisi bulunmamaktadır.
Satış Sonucu Oluşan Kar/Zarar Tutarı
7.976.000-TL Kar elde edilecektir.
22 milyonu nasıl tahsil ederse etsin bu karı göstermek zorunda..burdan bedelsiz de çıkabilir temettü de çıkabilir..ama bünyede bırakıp yeni yatırıma yönlendirmeleri daha doğru olur..ama kesin olan tek şey kağıdın gözaltında kalması için en ufak bir sebep dahi kalmadı
Ben sattım çıktı
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hacmi düşük satan mi az
Teknik bakmak gerek ama bendeki program geçmiş fiyatları göstermiyor
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
Kalan son lotlarida verdim kalanlara bol sans...yatirim tavsiyesi degildir.
METAL grafik (işlem hacmi artışına dikkat !)
![]()
Son düzenleme : berkimcans; 24-11-2017 saat: 22:25.
Yer İmleri