Sayfa 17/472 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon
Arama sonucu : 3776 madde; 129 - 136 arası.

Konu: SGK Emeklilik İşlemleri

1.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Merak ediyorum hazine ödeme garantili projeler için de aynısını düşünüyor musunuz?
    Birakin bu arkadasi! kendisi 49 yasinda emekli olmus( eger malulen degilse) ustlerdeki kendi ifadesine gore. Kendisine soruyorum sayin pisikletci maasinizi her ay cekerken benim ve bizim cocuklarimizi dusunuyor musunuz?

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by enkahramanrıdvan Yazıyı Oku
    Birakin bu arkadasi! kendisi 49 yasinda emekli olmus( eger malulen degilse) ustlerdeki kendi ifadesine gore. Kendisine soruyorum sayin pisikletci maasinizi her ay cekerken benim ve bizim cocuklarimizi dusunuyor musunuz?

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    evet dusunuyorum

Uzuluyorum ama bana hak verilmis naapim emekli maasini red mi edeyim?

Burada onemli olan kisiler degil kavramlar

210 ulke arasinda en fakir biziz ama en zenginmis gibi kurallarimiz var

Acisini torunlarimiz cekecek

Ayni Kahrolasi Demirelin 38 yasinda emekli ettigi yuzbinlerin faturasini bizim odedigimiz gibi

Eger o yuzbinlerce genc insan 38 yasinda emekli olmasaydi ben simdi 2300 degil belkide 3300 TL maas alacaktim

AKP yakinda EYT yasasi cikarir ve gelecekteki torunlarimizin maasi 100 dolara yaklasir. Aferin size

3. Bugün mecliste eyt görüşülmüş, çalışma başlatıyorlarmış. Bakalım ne zaman çıkarılacak.

4.  Alıntı Originally Posted by thron Yazıyı Oku
    2030 tan sonra emekli olacaklar için sgk emeklilik sistemine hiç girmemek asıl avantaj olacak.

gidişat belli az prim ödeyenlere seyyanen zam yapıp oy almaya çalışacaklar.

e ülkenin yarına da prim asgari den yatıyor o zaman 5 birim fazla da yatırsan alacağın maaş asgari ücretlinin az üstü olacak.
    2030 yilinin bir onemimi var? Kanunda boyle bir ibare varmi? Bilmedigim icin soruyorum

18 yas oncesi staj olarak kabul edilir onlarin baslangic tarihleri 18yasin doldugu gun olmalidir, kontrol ediniz

Alıntı Originally Posted by rapsody Yazıyı Oku
    1979 senesinden önce 16 yaşından kücük işciler ozellikle bayanlar, rapor almadan ssk girişi yapılamıyordu.
    Heyet baskanının 12 yaşindaki kisiye 16 yaş bünyesine sahiptir, çalışmasında engel yoktur.
    İlkokul diplaması ile birlikte ssk şube mudürlüğüne ibrazı gerekiyordu.
    25 yaşında emekli olan yoktur.
    32 yaşında bayan emekli olan vardır.

Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

2500tl yi alabilmesi 1999 oncesi calistigi donem sayesinde oluyor
    ABO nedir neye yarar bi arastirmalisiniz.

Eger sizler 2008 sonrasi baslangic tarafinda iseniz cok uzucu bir durum bunu lutfen unutmayiniz

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Bizim bi akraba var gecen gun konusuyorduk adam aynen sizin dediginiz gibi 99 oncesi girisli

Hayati boyunca hep asgari ucretten yatirilmis primler ve su andaki maasi 2500 civari

2 sene once emekli olmustu. Yani sizin dediginiz gibi sansli falan degiller

kaynak takvim gazetesi yada her hangi bir youtube video ise takmayin onlari kafaniza

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Bugün mecliste eyt görüşülmüş, çalışma başlatıyorlarmış. Bakalım ne zaman çıkarılacak.

2008+ sonrasi baslangic olanlar icin olabilir
    hani 9000 gun odemeleri gerekiyor ya onlarin

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    2030 yilinin bir onemimi var? Kanunda boyle bir ibare varmi? Bilmedigim icin soruyorum

Sayfa 17/472 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •