Patron sanırım iş le çalışıyordu a1 i tanımayan yoktur dandik hisselerin patronlarının kurumu demekki iş,a1 yakında yatırım finans felanda olursa şaşmamak gerek.gap varsa oraya değecektir diye düşünüyorum
Gördüğüm kadarıyla aceleleride yok zaten. Ne zaman istediklreri malı toplarsa o zaman gidecek. Toplamak için çok acımasız davranıyorlar. Kimbilir 2 nin üstünde yıllardır bekleyen kaç kişi vardır. O kadar beklemisler bir ışık görmüşler hiç satarlar mı bi 2 yıl daha beklerler gerkirse. Spegin bence basıp gitmesi daha mantıklı olurdu. Çünkü ne olabileceğini yeterince açık ettiklerini düşünüyorum. Yani ne kadar oyalanirsa dökmeyi bırakın yükü dahada artacak. Mesala ben atlasta hedefime ulaştım mı soluğu direkt burda alırım. Ytd
Buradaki amaç nasıl olsa iniyor çıkıyor hissi verip insanları al sata yönlendirmek,şimdi 1,45 üzerine çıksa satıp alttan alırım deme hissi oluşturdu çıkıp çıkıp iniyor kademelerde acayip baskı kuruyor tam bir sinir savaşı yaptırıyor
Emin ol 3-4 lerden alan çok kişi vardır
her ne kadar ekside açmış olsa da , 1,48'e kadar yukarıda kademeler bomboş, yeter ki istesinler yukarı taşımayı. a1 kapitlin cuma alışları bence olumlu. patron ve havarilerinin en çok tercih ettiği kurum. Bekleyip göreceğiz.
Toprağımızın Üstünde Şerefsiz Yaşamaktansa,Toprağın Altında Yatmayı ŞEREF Sayarız...
Yer İmleri