Sayfa 17/45 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon
Arama sonucu : 356 madde; 129 - 136 arası.

Konu: Deprem ve piyasalar

1. Millet toprak altında Erdoğan çadırdan çıkarken bozulan saçları için(kafada saç da yok) elindeki tarakla muhtemelen onuda arka cebinden çıkartmıştır, saçını tarıyor...
    Biz daha ne diyelim...
    https://www.yenicaggazetesi.com.tr/e...di-628869h.htm

Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Eğitim hakları, kaliteli eğitim hakları elinden alınan, üniversiteyi bitirince iş vermedikleri, yokluğa, açlığa, sefalete ve intihara sürükledikleri bu ülkenin gençleri, bu güzel ülkenin, giderlerse gidilsin denilen doktorları, hemşireleri, eczacıları, bilim adamları, kimine göre işe yaramaz ekonomistleri...

Gezici, çapulcu, dinsiz denilen iktidarın düşman olduğu kim varsa, bir haftadır devletten daha çok çalıştı. Halkına iktidardan daha çok destek ve yardım ulaştırdı, daha organize oldu...

Bu iktidar ders almaz belki ama bu millet dersini alır. Bu ülkenin ferasetine güveniyorum, umudum gençlerdir.
    İnşallah.

Benim o kadar güvencim yok.

Sanki beyinsiz kalmış insan toplulukları var.

Bilim tukaka yapan şeyhleri alim yapan bir anlayış var bazı kişilerde.

Önleyelerdi ya depremi diye çıkışsan.

ALLAH derler taksirat kader derler.

Rüşvet ve yolsuzlukdan adam kayırmacılıktan bunlar başımıza geldi desek bizi içeri tıkarlar.

Tıksınlar artık.

Gerçekler için uğraş verilmeli artık.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    İlk okul mezunu olabilir lakin sahtekar olmasın.

Sahtekar ve düzenbaz olduğundan ,yapıdan çaldığından ve rüşvet verdiğinden bunlar yaşandı yoksa ilkokul mezunu olduğundan değil.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    adam borsa forumunda niye borsa hakkında konusuyorsun diyor...açıklama yapıyorum eleştiriyor...yukarıda moderatör yazmış sıkıysa onada cevap ver sen anlama özürlümüsün....
    "Yıkılan konutlar" altında insanlar vefat etmiş. Ülke ağlıyor, herkes sinirinden çatlıyor.

Sen de "konut sektörü" (GYO) ucuz diyorsun.

Anlamadın hala değil mi?
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Yunan dış işleri bakanı Adana’ya gelmiş. Dünya ülkeleri ciddi destek ve yardım gönderi. Kısmen ABD zayıf kaldı. Erzincanlı bir yoğurt Firması ABD den 6 milyon dolar bağış yaptı. Ciddi büyük rakam.

Hani biz dünyaya düşmandık. Ya dünyanın bundan haberi yok, yada içerideki trol ordusu halka yanlış şeyi düşman gösteriyor.
    Dış güçlerden ilk beyanatında yardım istedi.

Yemezler artık.Siyasilerin ayak oyunlarını.Kendimce

Tek bir siyasi ve bürakrat varmıdır acaba memleketimi düşünen.

Yoksa hepsimi cukka peşinde.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sn Deniz Baykal içinde Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ailesine sabırlar versin...

7.  Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    yağma yaparlarken devlet nerde diyenler vardı ondandır onları gören bu işe yeltenmesin iyi dövüyorlar bence gayet iyi vur emride verilebilirdi...suçsuz müteahit kaçmaz niye kaçıyor bazıları..
    yahu rex, buna cevap vermek için mi verdin ne diyorsun anlamıyorum? yani neyi savunduğumu sanıyorsun kaçan müteahhitleri mi?
    Crushing demiş ya yargılamak için can atıyorsunuz diye, hükümet de birilerini yargılamak için can atıyor onu demek istedim... Yani yargılansın tabii, suçu olan varsa suçu çıksın ortaya, bu sadece müteahhitler için değil, saçını tarayanlara kadar gitmeli, eğer suçu varsa.... Kılıçdaroğlu ve chp li belediyelerin suçu varsa onlarda yargılanmalı.

8.  Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    Sn Deniz Baykal içinde Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ailesine sabırlar versin...

mekanı cennet olmasın, varsa suçu çeksin cehennemde ki ben olduğunu biliyorum... Suçlu ise biri niye mekanı cennet olsun kardeşim, bir çok kişinin ahı varken niye cennete gitsin, hadi senden gider de ALLAH biliyor sonuçta o öyle herkesi cennetine almaz...

Sayfa 17/45 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •