Sayfa 170/602 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 1,353 - 1,360 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    devam ediyor bu hafta hareketli gececek listeye yazmadım haftalık olarak ama bu hafta ciddi pirim bekliyorum YTD
    Teşekkürler...

2.  Alıntı Originally Posted by yushr Yazıyı Oku
    çelik hocam yggyo öngörünüz nedir acaba defalarca yazdım cvp vermediniz rica etsem yorumlarmısınız aylar önce yeni yaprak hissesi demiştiniz tşklrr

tapatalk kullanarak iphone aracılığıyla gönderildi
    şu an örnek verdiğim her 2 hisse fiyatında hareketine başladı sonucta değişen bir şey yok yaprak yada yeşil önemli olan harekete başlaması ve marj yakalaması

3.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    şu an örnek verdiğim her 2 hisse fiyatında hareketine başladı sonucta değişen bir şey yok yaprak yada yeşil önemli olan harekete başlaması ve marj yakalaması
    Tşkler hocam hernekadar çok yazamasamda sizi dikkatle takipediyorum..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. sanelde üçgen formasyonu var gibi değerli görüşleriniz için kendi adıma teşekkur ederim çelik hocam Allah razı olsun

SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    Peki hocam bununda sekur gibi bedelsz vermesi olasımıdır tskrlr

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. sanko

usak

bntas

trgyo

glyho

ıhlgm

dgklb

mtryo
    MNDRS
    Liste süper teşekkürler

7. Çelik Hocam, enjsa için düşünceniz nasıl? Önümüzdeki hafta için sistemde nasıl görünüyor, iyi geceler, teşekkürler.

8.  Alıntı Originally Posted by JGamez Yazıyı Oku
    Çelik Hocam, enjsa için düşünceniz nasıl? Önümüzdeki hafta için sistemde nasıl görünüyor, iyi geceler, teşekkürler.
    12.56 ÜZERİ KAPANIŞLAR OLMALI AŞAĞIDA 12.20 ÖNEMLİ DESTEK DİNLENME MODUNDA 12.56 ÜZERİ GÜZEL ytd

Sayfa 170/602 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •