Sayfa 171/1003 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Finans IPJ fonun taşıdığı hisseler abd dışında başka hangi ülkelerin var biliyor musun? Almanya saati demişsin neden almanya? Kap dan indirdiğimiz PDF de bilgier var ama, yurt dışı bilgimiz çok sınırlı. Eğer bu fon hakkında bilgin varsa detaylı bir şekilde verirsen memnun olueuz. Bol kazançlar.
    https://www.youtube.com/watch?v=waUSJTcCIJE

2.  Alıntı Originally Posted by tim42 Yazıyı Oku
    NNF kap göndermiş. İNFO hisselerinin %5'ini aldığı için. Alark, İnfo, Ozkgy, Aksen, İndes, İsmen hisselerine ağırlık verdiklerini tahmin ediyorum. Halka arzdan da Kervan gıda aldılar. Ayrıca Arcelik, Eregl, Toaso hisseleri de portfoylerinde vardır muhtemelen. Bu ay sonunda portföyü açıklayacaklarını beyan ettiler ya bakalım.
    Info bugün tavan oldu, Nnf den bugün güzel bir getiri bekliyorum.

3. GBC neden bugün - yazmıştı?
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

4. İş portfoyden XTUMY endeks fonu geliyormuş.

5.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    İş portfoyden XTUMY endeks fonu geliyormuş.
    bilgi için teşekkürler...
    ancak zamanlaması sanki biraz geç gibi...

6.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Portföyde yer alan döviz içerikli fonlar düne göre doları+0.50 değerlenmis olarak kabul edip ona gore yeni değerlerini açıklıyor.
    Teşekkür ederim. Bunlar nereden takip edilebiliyor? Ben şu an için yalnızca TEFAS'tan haberdardım.

7.  Alıntı Originally Posted by Drupalist Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim. Bunlar nereden takip edilebiliyor? Ben şu an için yalnızca TEFAS'tan haberdardım.
    https://www.tcmb.gov.tr/kurlar/kurlar_tr.html

15.30 da güncellenir her gün. resmi dolar kuru. Tüm fonlar elindeki döviz bazlı ürünlerin fiyatını ertesi gün bunu baz alarak açıklar.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Alıntı Originally Posted by fon_fan Yazıyı Oku
    GBC neden bugün - yazmıştı?
    Şirazeyi dağıttı son zamanlar. bakalım bekliyecegiz ne zaman yükselişe geçer.

Sayfa 171/1003 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •