Sayfa 171/1009 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1. Bak iplikçi yenisin dediğin 2007 den beri buralardayım. Zarar eder zararımı da çıkar Aslan gibi yazarım egom yok yani. İplik falan ne alaka bu piyasada zarar etmemiş insan var mı. Bugün de kardayım atayım mı sana portföy fotosu. Madem mertçe yazdıklarımı buraya koyma huyun var tam isabet eden tahminleri de buraya yapıştır. Onlarda güzel tahmini es geç aradan ayıkla ayıp yani. Hee senin dolarlar elinde patlayacak hiç meraklanma o gün yine buralarda olacağız görüşeceğiz

2.  Alıntı Originally Posted by bogazici77 Yazıyı Oku
    Hee senin dolarlar elinde patlayacak hiç meraklanma o gün yine buralarda olacağız görüşeceğiz
    Dolar tedavülden kalkacak galiba. Bu mesajdan ben bunu anladım. Niye patlasın yaw adamın dolarları elinde? Tl karşılığı 1'e de düşse, 5'e de düşse, 10'a da çıksa dolar aynı dolar.

3. İndikatörlerin soğuması gerek düzeltme yapması lazım. DüZeltme yapmadan hiç bir enstrüman sonsuza kadar yükselmez.indikarörler ulaşmış feza ya hepsi en tepede. Sen diyorsun ki yükselecek 7 den takviye. Daha çok takviye yaparsınız siz. Yüzde 19 faiz dünyada eksi faiz varken çok beklersiniz siz

4. Yabancı kurumlar 6.5 6 gibi dolar için hedef fiyat veriyorlar. Türkiye nin bu kadar borcu varken oraya ineceğini sanmıyorum. Birde mb başkanı uzun süre faiz düşmeyecek açıklaması yaptı. Bi sıkıntı var...bakalım görecez ne olacak... Biden konusu çok önemli hem de çok....

5. benim kafama takılan bir soru,

bankalar mevduat faizlerini 1 -2 puan geri çekerken.
    hsbc neden %19 tutuyor.

konuya yorumlarınız alayım..
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

6.  Alıntı Originally Posted by tazk Yazıyı Oku
    Yabancı kurumlar 6.5 6 gibi dolar için hedef fiyat veriyorlar. Türkiye nin bu kadar borcu varken oraya ineceğini sanmıyorum. Birde mb başkanı uzun süre faiz düşmeyecek açıklaması yaptı. Bi sıkıntı var...bakalım görecez ne olacak... Biden konusu çok önemli hem de çok....
    borcu roll ediyoruz, borçla bu işin pek alakası yok. mb 100 puan faiz arttırırsa 6.5 lar görülür.

7. ıng e turuncu
    yeniden hoşgeldin faizi tanımlamadı.

genel merkez arasıra bir liste hazırlıyor
    onlara kampanya olarak yeniden veriyor dediler
    bahane olarak
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

8. Aralık ayı için bana da tanımlamışlardı. Ancak bir aylık devamı gelmedi.

Sayfa 171/1009 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •