Sayfa 171/805 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon
Arama sonucu : 6435 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1. Madem paramizi kaybettirdiler , Biz de bunu yapanlarin itibarlarini bes paralik edelim . Sovmen Emrahin fotosuna instagramda yorum yazdim blokladi Leyla alaton falan gormustur umarim mesajimi da attim Tekfeni batirdi sira size geldi diye

Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Madem paramizi kaybettirdiler , Biz de bunu yapanlarin itibarlarini bes paralik edelim . Sovmen Emrahin fotosuna instagramda yorum yazdim blokladi Leyla alaton falan gormustur umarim mesajimi da attim Tekfeni batirdi sira size geldi diye
    resim komple kaldirilmis sanirim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Madem paramizi kaybettirdiler , Biz de bunu yapanlarin itibarlarini bes paralik edelim . Sovmen Emrahin fotosuna instagramda yorum yazdim blokladi Leyla alaton falan gormustur umarim mesajimi da attim Tekfeni batirdi sira size geldi diye

https://www.youtube.com/watch?v=NmMtj0FFCkg

Sinop cezaevi kışın çok soguk olur Maximetu.....

5. Leyla Alaton’a her yerde tagliorum o adamdan uzak dur falan diye , madem bize zarar verdi ben de onun isine comak sokacam , isim gucum yok bunlarla ugrasacak vaktim cok . Itibarlarini ayaklar altina almayan adam degildir . Dur daha su sirketten zararimi cikartip cikayim , LinkedIn de rezil edecem Hepsini Butun is alemine tek tek isim isim . Holdingi tamamen . Su anda zamani degil zamani gelince Hepsini LinkedIn de tek tek etiketleyip ne bok olduklarini gosterecem. Insaat cevrem genis nasil uckagitci olduklarini gorsunler

6. Ohooo herkes burada. Burada yazdıklarımızla kimiz hakiki iktisatçı, kimimiz kara mizahçı, kimimiz şair, kimimiz de derbeder olurduk.
    Ömrümüzü tüketenlerin ömürleri tükensen e mi?
    YTD

7.  Alıntı Originally Posted by Maslak1 Yazıyı Oku
    döviz kuru artışı, Toros Gübernei işine yarar. çünkü:
    1-maliyette (SMM) dövize bağlı unsurlar tabi ki %100 değil (bisteki gübre firmalarının SMMM dipnotundan maliyetteki hammadde porsiyonu görülebilir).. GÜG; genel ürtim giderleri ise çoğunlukla TL dominedir.
    2-Faaliyet giderleri çoğunlukla TL dominedir.

fiyatını döviz bazlı tespit eden firmalar için; kur artışının enflasyondan yüksek olduğu dönemler karlılık için iyi dönemlerdir. fiyatlar (büyük bir matrah) kur ile artarken;, masraflar (küçük bir matrah)ın sadece HM ve bazı bakım, sarf malzemeleri (daha da küçük bir matrah) kurla artar.. enflasyon ise daha geride olduğundan dolayı ("kur artışı > tl enf" ortamı), diğer faktörler sabit kalmak kaydı ile ; bu firmaların dikey analizde (örn BK marjı, net kar marjı vb) oranları daha da gelişir..

tekfenin kimyasal grubunu bistteki gübrecilerle karşlılaştırmak bilgilendiricidir.

kur artışı, Torosun faaliyet performansı bakımından işine yarar..
    Ortak

Cok haklısın..

Bu yüzden yıl sonu yüksek gelmeli Toros ‘dan. Anladığım kadarıyla tek sıkıntı fiyatlar çiftçiye yüksek geldiği için alamıyor.
    Bir de İhracat yapabiliyor olsalar kaymaklı kadayıf ;)

İnşaat şirketinin de işine yarar. Bizans Tower ‘ da Allah bilir kaç kata yayılmış durumdalar. Orada çalışanlar lira bazlıdır

Holding kasasındaki dolarlar, son dakika madiği olmazsa dolar üzerinden alınmış olan Socar, Toren ve yine dolar bazlı defter değeri olan ventures yatırımlarının hepsinden Gani Gani kur farkı geliri gelmesi gerek

Hadi iyi cumalar olsun

8.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Leyla Alaton’a her yerde tagliorum o adamdan uzak dur falan diye , madem bize zarar verdi ben de onun isine comak sokacam , isim gucum yok bunlarla ugrasacak vaktim cok . Itibarlarini ayaklar altina almayan adam degildir . Dur daha su sirketten zararimi cikartip cikayim , LinkedIn de rezil edecem Hepsini Butun is alemine tek tek isim isim . Holdingi tamamen . Su anda zamani degil zamani gelince Hepsini LinkedIn de tek tek etiketleyip ne bok olduklarini gosterecem. Insaat cevrem genis nasil uckagitci olduklarini gorsunler
    Ortak

Alarko topiğine “açığa satış” tiyosu vermek gerek

bu durumda.

Biz battık, onlar da batmasın

Sayfa 171/805 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz