Sayfa 171/1001 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben de 65 e girince ucretsiz ulasim kartimi alacagim insallah.

Syg,
    Onlara çok sinir oluyorum haftaiçi ulustan sürü halinde otobüse biniyorlar. Buldukları oturan gençlerin tepesine dikiliyorlar. Yer vermezse genç hemen çamurlaşıyorlar. Sataşmaya başlıyorlar. Aile terbiyesinden başlayıp saygısızlıklarından çıkıyorlar. Oturan gençleri kaldırmaya çalışıyorlar. Bana bile sarmışlıkları var. Belediye başkanı olduğum gün 65 yaş kartlarını kaldıracağım yada saat veya günlerle sınırlayacağım
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by debo Yazıyı Oku
    İşin ucuz otobüs kullanma kısmı da var, göz ardı edilmemeli. Hele ki spotify öğrenci paketinin 10.99 TL'lik fiyatı beni benden aldı.

CPH2205 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Üniversitelerde 8 milyon öğrenci var, yarıdan fazlası açıköğretimde, neden sanıyorsunuz?
    40+ yaşındaki akrabam açık öğretime kaydolup indirimli istanbulkart kullanmaya başladı, işe üç vesait gidip geliyor, dedi ki yıllık harç ücretini iki üç haftada amorti ediyor indirimler.

Bu gibi indirimler kullanılabilir ama belediyelerin öğrencilere dağıttığı yemekler gibi sınırlı şeylere göz koymayın lütfen, gerçekten aç olup yemek yiyemeyen gençler faydalansın.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Onlara çok sinir oluyorum haftaiçi ulustan sürü halinde otobüse biniyorlar. Buldukları oturan gençlerin tepesine dikiliyorlar. Yer vermezse genç hemen çamurlaşıyorlar. Sataşmaya başlıyorlar. Aile terbiyesinden başlayıp saygısızlıklarından çıkıyorlar. Oturan gençleri kaldırmaya çalışıyorlar. Bana bile sarmışlıkları var. Belediye başkanı olduğum gün 65 yaş kartlarını kaldıracağım yada saat veya günlerle sınırlayacağım
    Genelde ulus hal den kelle paça alırlar siyah torba vardır ellerinde

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ben yapmam oyle seyler bashganim.
    Gencler otursunlar, dinlensinler dersde yorgunluktan uyuklamasiar derim.
    Ben zaten haftada iki sefer filan kullanirim pazara giderken filan.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

5. 100 milyar TL yüzde 7.5 faizle verilecek enflasyon yüzde 80

6.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Üniversitelerde 8 milyon öğrenci var, yarıdan fazlası açıköğretimde, neden sanıyorsunuz?
    40+ yaşındaki akrabam açık öğretime kaydolup indirimli istanbulkart kullanmaya başladı, işe üç vesait gidip geliyor, dedi ki yıllık harç ücretini iki üç haftada amorti ediyor indirimler.

Bu gibi indirimler kullanılabilir ama belediyelerin öğrencilere dağıttığı yemekler gibi sınırlı şeylere göz koymayın lütfen, gerçekten aç olup yemek yiyemeyen gençler faydalansın.
    Ne güzel değil mi ? İndirimli bilet için açıköğretime boşa kaynak harcıyoruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku

Açıköğretimi bu sebeple kullanan çokmuş ben de duymuştum. Belediye yemeğine gelince, tabi ki öyle birşey yapmam. Bana gelinceye kadar ne öğrenci kardeşler var o yemeğe ihtiyacı olan.

Biz burda latife yapıyoruz ama gerçekler fena. Eşim sınıf öğretmeni yoğunlukla alt gelir grubu çocukların okuduğu bir okulda. Beslenme için çocukların getirdiklerinin miktarsal ve kalitesel olarak çok azaldığını, bazı çocukların hiç getirmedigi günler olduğunu üzülerek anlatıyor.

Dolar düşmüş çıkmış. Dış güçler iç güçler. Ortodoks, hetedoroks hepsi günün sonunda laf. Ülkenin gelecek nesilleri gerekli gıdaya erismekte zorlanıyor gerçek bu.

CPH2205 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    100 milyar TL yüzde 7.5 faizle verilecek enflasyon yüzde 80
    Aradaki farki senden benden cikaracaklar iste Bahri..
    Sana dusuk fayiz verecekler.
    Bana enflasyon vergi artisi ile yukelenecekler.
    Ama hakettik.
    Verdik yetkiyi gorduk etkiyi..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 171/1001 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz