Sayfa 171/445 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

1.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    garan 7.20 dırencıne takıldı agam yalnız halk son yarım saat garanı yakalaycam der gibi duriii
    evet ağam dirence takıldı assolist..

endekste 91400 aşamazsa coşku yarım kalır
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

2. XBANK bakacılık endeksinin teknikte döndüğü yer..

daha iyisi için 110501 ve 110734 geçilmeli yoksa yine trend dibini deneyebilir...

[IMG][/IMG]
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

3.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    91.55X dedik ama pala menzile 160puan kala vermış yanııltmıs beni....

Garan 7.20direncine takılmış 2.kez yaksana pala bir sey deneyeceğim de...

Hayırlıu işler ağalar son 1saat ekran ızleyecem..
    Ulan 7.20 yaktı ama alış 7.20 yakmadı bir kademe için inatlastık kapanışta çorba parasından olduk
    10 kademe geri geldi an itibariyle
    Elinde garan olupda günün en yükseğinden garanını satar var mı yorumdan sonra yazında mutlu olam bari....

4. GARAN USDTRY grafikte 1,23 üzerinde gayet şık duruyor...

[IMG][/IMG]

5. Emirdağlı agam Barboros agam nakıtınız çoksa gram altında gözüme hoş görüniyyyyy

Goldtrf 19.50 an itibariyle... En son bu sevıyeleri 17ağustosta bist 84 dip yaptığı zaman görmüştü...

Borsada 84bın beklıyorum hisse almam diyenlere duyurulur......

Tabi al sat tut sıkıştır tavsiyesi yoktur dıyelım...

Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Emirdağlı agam Barboros agam nakıtınız çoksa gram altında gözüme hoş görüniyyyyy

Goldtrf 19.50 an itibariyle... En son bu sevıyeleri 17ağustosta bist 84 dip yaptığı zaman görmüştü...

kozaa dan gömdüler... altın lafı duymak istemiyerum

7.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Emirdağlı agam Barboros agam nakıtınız çoksa gram altında gözüme hoş görüniyyyyy

eyvallah ağam saolasın dediklerin mantıklı dolar almaktansa altın daha mantıklı heleki gldtr daha mantıklı...

ben şimdilik kendi kurduğum strateji kapsamında gsdho toplamaya devam ediyorum dolar pozisyonu rasyolar vs nedeniyle bakalım bu sefer hiç sapmadan programıma devam edecem nasip olursa artık doğrumu yapıyorum yanlışmı artık zaman gösterecek bakalım inşallah kaybedenlerden olmam

8.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Ulan 7.20 yaktı ama alış 7.20 yakmadı bir kademe için inatlastık kapanışta çorba parasından olduk
    10 kademe geri geldi an itibariyle
    Elinde garan olupda günün en yükseğinden garanını satar var mı yorumdan sonra yazında mutlu olam bari....
    üstadım ben 7.17 den verdim, cuma 6.95'den aldıydım, yetti bana.
    Mısırı bulunca püskülsüzünü aramamak lazım

Sayfa 171/445 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •