Evet çırak kardeş o satanlardan biri de benim. Yıllardır bıktım bu kağıdın muhasebecilerinden ve spek denen zerzevattan. Sattığıma da pişman filan değilim. Zaman içinde hatta bugün anlarsınız sattığıma neden pişman olmadığımı. Bu bilançoya rağmen pişman olmadığımı. Seans 18.00 de bitiyor. Neden pişman olmadığımı belli olur o zaman.
Cok iyi bilanco. Durdo artik eski Durdo degil. Bunun iyi onunmasi lazim. Ilk ceyrek isler de cok iyi gidiyor. Yaririmci iliskilerini arayip sorabilirsiniz. Bambaska bir faza gectik ulkede ne oldugu hic onemli degil cok yogun bir tempoda calisiyoruz diyorlar. Tam hareket etmeden ustunde oturulacak sirket. Yatirimci arkadaslara hayirli olsun
Sent from my iPhone using hisse.net
yine aynı senaryo
spk neyapar bilemem
seyans sonu
her zaman dedigim gibi
okumak lagzım
bence tek sıkıntı kagat için kredili işlem sıkıntısı
bu kadar malı topladılarsa
gün içi belli olur
şirket büyümeye devam çryreksel bakıldıgında
vergi öncesi
22 milyon kar
bu kagat için inannılmaz bir rakam
Hatırı sayılır holdingler çok daha büyük ölçekli firmalar berabat bilançolar açıklamış durdoya güveniyorum bende Allah bildiğinden saptırmasın pişman etmesin
Ben hala bilançonun çok abartıldığını düşünüyorum bilanço sadece iyi muhteşem bence abartı sonuçta geçen sene 10 bu sene 14.Bunu 3 aylık belli eder.
eşleşme 5,95 şu an...
Elimde yok. Şimdi başka kağıdım var ondada bilanço iyi. Buranın ekmeğini yedik forumda değerli kişiler var. Eşleşme 5.95
EML-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Yer İmleri