Sayfa 172/227 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222 ... SonSon
Arama sonucu : 1813 madde; 1,369 - 1,376 arası.

Konu: KRVGD - Kervan Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. Hikaye çoktan yazılmış ben yazınca hep üstüme gelindi gene yazıyorum durum dıramatikleşmeye devam edicek gibi uzun vadeciler için sorun yok ama bu hissenin speği küçük yatırımcıya bir kuruş kazandırma niyeti yok beduamı dersiniz başka bişeymi bilemem artık ama bu ramazan ayında budurumu yaşatanlar beter olurlar inşallah buraya ümit bağlayıp üçbeş kuruşuna gözdikenlere zehir zıkkım olsun hep yazdım haberler hareketler yukardan malı hisseyi sattılar tahminim düşüncem 15,58 yukarı kırmadığı takdirde 14 ve hep diyorum halka arz fiyatına ordaki gap ları kapatma bahanesiyle basacaklar gibi çünki tahta yapan aç gözlüler yukardan satıkları hisseleri buradan toplayacaklardır.Haberlerin artık suyu çıkmış bir firma gene hep dediğim gibi bu gelen haberler bir başka hissede olsa şuan hisse emin olun 100 ve üstü olmuştu bunlar halka arzdaki hisseleri toplayamadıkları için hisseyi p** ç edecekler temettü bedelsiz hisse 3-4 gelirse şaşırmayın korkutmak işin yazmıyorum inşallah olmaz ama bu kansızlar bir kıruş için herşeyi yapan insanlar.Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir

2. Cünkü adamlar or** çocuğu olmak için eğitim almışlar

3. Neden spk el atmıyor atmaz çünki onlarda göstermelik cezalar kesip paylarını alacaklar ben bile hissede dönen dolapları anlıyorumda spk mı anlamıycak çok düşündürücü allah birgün bu haksız kazancın hesabını sormayacakmı sanırlar

4. Borsada aşağı yada yukarı giderken olmaz diye bir şey yok.Ben şirketi beğeniyorum.İnşallah güzel yerlere gidecek.Şu an piyasa bizim bilmediğimiz bir şeyi fiyatlıyor.Artık kabine değeşikliği mi ,başka bir şey mi ky olarak bilmek zor

5. Bu şirket son dönem halka açılanlar arasında en düzgün olan şirket. Büyüme deseniz var, karlılık artışı deseniz var, temettü deseniz var, doğru yönetim deseniz var, var oğlu var. Şu an fiyatın böyle geri gelmesinin benim gördüğüm tek sebebi halka arzda alıp kısadan köşe dönme hayalleri kuran borsayla yeni tanışmış zevatın hisselerini panikle satıyor oluşu. Ancak öyle ya da böyle karşılanıyor satışlar. Tabi genel atmosfer puslu olunca alıcılar fırsattan istifade ederek düşük fiyatlarda toplamak istiyor. Dönüşü sert olur diye düşünüyorum, zira aşırı satım bölgesinde artık.

6. Endeks dusus trendine tam anlamiyla girdi. Hergun azar azar yedirmeye devam edecek gibi. Devecide bunu cok guzel kullaniyor. Daha da dusecek net yani. Cok kisiyi batiracak bu hisse demedi demeyin.

7.  Alıntı Originally Posted by Levend Yazıyı Oku
    Yahu memleket amok koşucu olmuş. Bana mı yakıştıramıyorsunuz?

KRVGD ye öneri mi götürsek? Çocuk festivali yanı sıra SÖĞÜŞ(lenenler) festivali mi düzenlese.
    Domat söğüş, soğan söğüş, patos söğüş özellikle acı biberli beyin söğüş makbule geçerdi.

KRVGD den yeni yatırım, satış anlaşmaları, şirket satın alımı, şirketin vizyon hikayeleri bildirimleri bekliyoruz KAP da. Tez elden…
    BİST100 1100, 1000 seviyelerinden önce iflah olmaz. Aradaki tepki ne kadar olur bilinmez. %23.6, %38,2 fazlası yok.

Her devrin bir sonu vardır buraya kadarmış. Muhtemelen çok canlar yanacak

Boğa piyasasında KY olası kazancı kendi becerisi sanır.
    Levend, %38.2 i 1300 de gelir mi dersin? Alım fırsatı olabilir mi? kısa vade

8. Ben bir SPEKim. Levend de bir SPEK dir. Kendisini camii avlusunda sanan küfürbaz da bir spektir.

Sayfa 172/227 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •