Sayfa 172/206 İlkİlk ... 72122162170171172173174182 ... SonSon
Arama sonucu : 1647 madde; 1,369 - 1,376 arası.

Konu: GOZDE - Gözde Girişim Sermayesi Yat. Ort. A.Ş.

Alıntı Originally Posted by zıpzıp Yazıyı Oku
    GOZDE,anlaşılan o ki sen de zıpzıp ı tanıyacaksın.Neyin peşindesin anlıyorum,seni dikkatle izleyeceğim...
    Anlamayanı bırak zaman ona anlatsın...
    Hala 9 aylık kar'ı fiyatlıyor, 12 aylığa sıra gelmedi....Muhtemelen Genel Kurula kadar süründürecek....

(Genel Kurul da 29 ya da 30 Nisan ı bulacak gibi...)

Mal kaptiriyor elinden,farkında değil

9 un altına inerse diğer hissemi de bozdurup bundan iyi bir miktar alicam

Alıntı Originally Posted by zıpzıp Yazıyı Oku
    GOZDE,anlaşılan o ki sen de zıpzıp ı tanıyacaksın.Neyin peşindesin anlıyorum,seni dikkatle izleyeceğim...

Anlamayanı bırak zaman ona anlatsın...
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Kâr payı dağıtım önerisi gelmemiş, güzel haber gelir inşallah akşama kadar.

Alıntı Originally Posted by Ordinaryus Yazıyı Oku
    Kâr payı dağıtım önerisi gelmemiş, güzel haber gelir inşallah akşama kadar.
    Şirket,KAP bildirimleri konusunda pek normal değil , SPK nın zorunlu kıldıkları haricinde her hangi bir haberi yatırımcıları önceden bilgilensin diye KAP'a göndermiyor.....Şirketin 2022 yılı planları, satmayı düşündükleri şirketler, almayı düşündükleri yeni şirketler, hangi sektörleri tercih edecekleri konusunda orta ve uzun vadeli hiç bir plandan yatırımcıların haberi olmuyor...

6. Hissede istedikleri miktara ulaşsınlar sonra o haberler de gelir..

Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    Şirket,KAP bildirimleri konusunda pek normal değil , SPK nın zorunlu kıldıkları haricinde her hangi bir haberi yatırımcıları önceden bilgilensin diye KAP'a göndermiyor.....Şirketin 2022 yılı planları, satmayı düşündükleri şirketler, almayı düşündükleri yeni şirketler, hangi sektörleri tercih edecekleri konusunda orta ve uzun vadeli hiç bir plandan yatırımcıların haberi olmuyor...
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

7.  Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Hissede istedikleri miktara ulaşsınlar sonra o haberler de gelir..
    Halka açıklıktan haberiniz yok sanırım.Dolaşımdaki payların %50 si de bunlarda en az.Citideki mal tamamen bunların mesela.

Sayfa 172/206 İlkİlk ... 72122162170171172173174182 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •