-
gedik yatırımın nitelikli diye bulduğu yatırımcılar buranın borsa olduğunu bir kez daha hatırlattı.
%20'yi cebe koyan yok mai'mş yok tanıtek'miş yok kasaya para girdi ile hiç ilgilenmedi bile..
tahsislinin olacağına güvenip 5000 TL'den almak yerine tahsili bittikten sonra almak suretiyle yılın enayilerine bir kez daha aday olduk.
-
Cumhurbaskanligi ekonomi danismani Yigit buluta mail atmistim bu dolandiricilar hakkinda adrese sizde gonderebilirsiniz arastirmasi için
Neco hisseyi arz ettikten sonra hisse yari fiyatina indir arz rakamindan o zamanda bloomberge neden beyaenat vermedi acaba milleti nasil kazikladim diye
Once sirketin patronu ahlakli olacak
-
-
.tahsislinin yabancısıda aynı altını tutamayan tiplerden çıktı....Meksa'dan satan Deutsch yabancı yolda bulmuş gibi fiyata bakmadan tahtayı pislemeye devam...bunun adı satış değil pislemek......
.Yalnız geçmişi bilmem ama bu mide bulandırıcı işlemler ile ilgili şirketi ve patronunu biz sorumlu göremiyoruz.......muhtemelen bu işlemi yapan kurumda bile sadece bu işle ilgili görevlilerin alt yemesi bizce.....
-
sayın Dow16 bir çift lafta şirkete söylemek lazım gedik yatırımdan daha seçici olmasını isteyebilirdi.
aynı şekilde şirket taşeron işçi düzenlemesi gündemde iken khk beklenirken peşpeşe iptal edilecek ihale haberlerini neden duyurdu. ihale haberleri ile nitelikliler hisselerini satarken biz mağdur olduk.
-
.Yabancı ahlaksız nitelikli hırsız,gördüğü alcıya kusmaya devam ediyor....bu ahlaksızca işleri yapanları lanetliyorum......terbiyesiz adi hırsızlar......rezil adiler.....
-
Tüm ortaklara şimdiden bereketli , sağlıklı yıllar.
-
Gedik Yatırım'dan KAP'a haber düşmüş.
"Şirketimizde Pazarlama' dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Sayın Can Pamir 29.12.2017 tarihi itibariyle görevinden ayrılmıştır."
Umarım Akdeniz Güvenlik tahsisli sermaye artışına gelen 2 kat talebe ve şirketçe hazırlanan araştırma raporuna rağmen tahsisliden hemen sonra hatta ve hatta öncesinde mal kiralayarak satmaya başlayan adı nitelikli yatırımcılarını bulan ve gerek şirkete olan güvene gerekse biz yatırımcılara zarar veren sorumlu kişidir. iki tane arkadaşıma istediği halde istedikleri oranda mal vermeyen lakin kimine 500.000 kimine 250.000 lot verilen bir sermaye artışı olabilir mi? Bu nedenle adil işleyen bir piyasa için Gedik yatırım gelen talepleri ve karşılanma oranını açıklamalı.
SPK nitelikli sermaye artışlarında tüm talepleri ve taleplere göre dağıtım oranlarını takip etmeli.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri