Originally Posted by
borsaforum
Benim anlamadigim nokta TUPRS 9 lirayken ben 150 lira olacagim diye beyan etti de biz mi kacirdik?Veya temel teknik analizinde cok bariz bi 150 hedefi mi vardi?Sodanin yatirimlarindan sonra 7-8 yil icerisinde 100 lira olmayacağının bir garantisi mi var?Yatirimlar bilancoya nasil yansiyacak , karliligini nasil etkilyecek vs bunlari simdiden kestirebilen varsa bir zahmet bana da soylesin..He belki 10 sene sonra da 5 lira olacak onu bilemeyiz ama bu riski de goze alamayan borsaya bulasmasin bi zahmet..
Aynen katılıyorum sana.Sana diyeceğim şu .Doğru bildiğinden şaşma.Kimseninde etkisinde kalma.SODA gibi şu anki yeni bir geçiş ve yükselme devrinde olan bir hissedesin.Şu anki durumlar uzun vadeciler için bulunmaz seviyeler bence.Önemli olan öncedende belirttiğim büyük resim.Temettü hissesi arayanlar SODA her haliyle mükemmel bir hisse bence.Herşey dahada netleşecek resim dahada belirginleşecek.SODA eski SODA değil artık.Ona buna ve tüm kötülemelere aldırmayın derim.17 yılın tecrübesidir bu.Kolay gelsin.
Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini bağlar o kaddarr...(ytd değil şahsi fikirlerimdir.)
Yer İmleri