Sayfa 173/1003 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: HALK Cafe - II

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    https://www.youtube.com/watch?v=lpOOyyil7BY

Sabrı olan izlesin..

Altyazılar bana ait..
    Emegine saglik da 30 dakkalik sey yahu. Ne zaman izleyelim. YT icin yapacaksan 8 dakikalik yapacaksin max. Vaktimiz odlugunda bakalim tamam.

2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Vay okuyor musun yazdiklarimizi gun ici? Muahahaha. 13.06'yi bile yakalamissin. Cok inat ettim orda, Simdi baktim 13.06 bile degilmis, 11.06'ymis.r.
    akşamları bu topiğe girdiğimde genelde tüm yorumları okumaya gayret ediyorum seninkileri ise kaçırmıyorum
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

3.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Hangi DOW'a baktiginizi bilmiyorum ama adamlar %8.5 yedi 1 trilyon dolar piyasaya para pompalayacaklar denilmesine ragmen. Herifler bu virusu kullanip Trump'i indirecek anlasilan.
    Ortak bu saat 23 te kapanış yapan dow tekrar bizi yarın etkiler mi -biz gündüz borsayi onlardan önce açtığımız için siramizi savmadik mı düşüşte -

Yoksa geceyarısından sonra S&P Future vadelisine mi bakmak gerek bizim biste etkisi bakımından.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,150
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Yeni Başkan atayacak Trump.
    ABD kendi parasını bile basamıyor

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,150
    Blog Entries
    1
    Arkadaşlar ABD deki FED bizim MB gibi değil..

Garanti Akbank Yapıkredi bir araya gelmiş MBFED gibi bir şey kurmuşlar tl basıp hükümete borç verdiğini düşünün. FED aynen budur.
    .
    .
    .
    Siz en iyisi benim alt yazı cevirdiğim şeyi izleyin..

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA
    Gönderi
    669
     Alıntı Originally Posted by MrSun Yazıyı Oku
    94-98-2001-2008 krizlerini gördüm ama böyle ani olanını görmedim... Sudden Death oldu resmen...
    91 kriziyle benzerligi biraz var.Saddam kimyasal silah kullanacak korkusu/endisesiyle dogu ve guneydogu bolgelerinde maske edinmisti insanlar.Ayrica cam ve kapilarina biyolojik/kimyasal serpintiden korunma amacli naylonlarla muhafaza altina almislardi.Bunlara ilaveten korfez savasinin nasil sonuclanacagi endisesi,savasa girilmesi ihtimali mali krizi tetiklemis borsa bugunkundende sert bir sekilde dususler yasamis batan zor duruma dusen bankalar olmustu.Doviz kurlari %400 kadar artmisti.Ben o zamanki krizle arasinda biraz benzerlik goruyorum.Tabiiki birebir aynisi olamaz.Sonuc olarak o krizde ve digerlerindede korkmadan uzun vadeli dusunerek dogru hisselere yatirim yapanlar ilerleyen yillarda cok iyi kazandi.Almayan /alamayanlarda ileriki yillarda hep ayni seyi soyleyip durdu.O DONEMLERDE HISSE ALIP UNUTMAK VARMIS.
    Tabiiki krizin derinligini gozardi etmeden uygun yerlerden pozisyon almak en onemlsi.Bunlar gecmise donuk anilarimin aktarimindan ibarettir.Yatirim tavsiyesi olarak dusunulmesin.Bu kriz farkli olabilir.

Alıntı Originally Posted by Yıldıztozu Yazıyı Oku
    Ortak bu saat 23 te kapanış yapan dow tekrar bizi yarın etkiler mi -biz gündüz borsayi onlardan önce açtığımız için siramizi savmadik mı düşüşte -

Yoksa geceyarısından sonra S&P Future vadelisine mi bakmak gerek bizim biste etkisi bakımından.
    Trend degistigi zaman kimin seyi kimin seyinde belli olmuyor artik. Onlarin da pek anlami kalmiyor. Ama bir toparlama emaresi seans sonlarina dogru olumlu yansiyor bize.

Evet siramizi savdik bugunluk, yanliz VIX oldu 70. Toparlar teorilerimiz cakildi. 2008'de gordugu zirve. Eee, para korkusu degil de d.t korkusu olunca boyle oluyor demek.

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Arkadaşlar ABD deki FED bizim MB gibi değil..

Garanti Akbank Yapıkredi bir araya gelmiş MBFED gibi bir şey kurmuşlar tl basıp hükümete borç verdiğini düşünün. FED aynen budur.
    .
    .
    .
    Siz en iyisi benim alt yazı cevirdiğim şeyi izleyin..

Sagol secbul. Su ayiyi da avatarindan kaldirsan da sevimli birseya baksak yani!

Sayfa 173/1003 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •