Sayfa 173/1001 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VIII

Alayı çekinmeden devamlı yalan söylüyorlar.Sade boş vatandaşda dahil.

Hulki Cevizoğlu ‘99’da Ecevit bölgeye gidemedi’ dedi, Devrim Gürkan görüntüleri Cevizoğlu'nun yüzüne çarptı ortaya çıkardı
    Hulki Cevizoğlu, "1999 depreminde Ecevit bölgeye gidemedi” dedi, gazeteci Devrim Gürkan, "Yalancısınız, iftiracısınız ve ahlaki melekeleriniz eksik" diyerek görüntüleri paylaştı.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/h...di-631388h.htm
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Nereden aklıma takıldıysa!

Bunu bilenler tam gaz algıya devam.

3.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Soylu : Dünyanın en büyük devletleri bile böyle bir depremi yönetmeye muvafakat olamazlardı
    Algı pesınde.
    Dünyanın gelişmiş hiç bir ülkesi bu büyüklükte bir felaket ile karsilamazdı. Denetimsizlik ve imar affi vs kavramı olmadığı için.

4. Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Maraş ve çevresinde hissedilen bir deprem meydana geldi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Kandilli Rasathanesi : Saat 22:31 de Kahramanmaraş Goksun merkezli 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

7. " Küçükken her akşam yatmadan önce Tanrıya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim.
    Daha sonra Tanrının çalışa şeklinin bu olmadığını anladım, ertesi gün gittim ve bir bisiklet çaldım ve ger akşam Tanrıya günahlarımı affetmesi için dua ettim " Al Capone

Milletçe düzelmemiz için Namazda, olmadı Cumaya gidince, olmadı Ramazanda, daha da olmadı Hacca gidince yapılan hırsızlığın,ahlaksızlığın affedileceği düşünülen din algısından kurtulmalıyız.
    Ahlaklı ve Erdemli insanlar yetiştirmeliyiz.
    Dünya üzerinde 10 suç kaydı olan insan bulamazsınız, bizde 250 suç kaydı olan çok insan var
    Kanunlar suçludan yana, çıkan afların tamamı çalan,çırpan,üçkağıtçılara, Din zaten affediyor
    Insanlar kanunlara uymuyor, öyle yada böyle bir gün kanunu kendine uyduruyor

Türkiye Futbol Federasyonu: "FIFA onayı ile 2022-2023 İkinci Transfer ve Tescil Dönemi 5 Mart 2023 tarihine uzatılmıştır."

Sayfa 173/1001 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •