Sayfa 174/612 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274 ... SonSon
Arama sonucu : 4892 madde; 1,385 - 1,392 arası.

Konu: PETUN - Pınar Et ve Un

1.  Alıntı Originally Posted by cunozan Yazıyı Oku
    Metaformoz beklentilerim açıklamış olduğun teori üzerine zaten, kademelerde mal olmayışıda spekülatör gözünde hissenin oldukça değerli olması, adamlar mal kaptıracam diye kademelere satışta yaşamıyorlar, çünkü delinin biri gelecek bir gün tahtayı silip süpürecek, sabırlı olan kesinlikle kazanacak ama ben dahil kimsede mal kalmayacak, buna da adım kadar eminim
    O kadar emin olma dostum ben şahsen satmayı düşünmüyom neden mi ne yapacam o parayı döviz mi alacam o tren çoktan kaçtı ufak ufak toplama zamanı diye düşünüyorum yanılabilirimde allah razı olsun böyle bir fırsat verdikleri için şöyle 2019 sonuna kadar bir şans verse hatırı sayılır mal toplayacam inşallah 1 yıl bana yeter dostum kısmet toplamaya devam...Tabiki stratejim hatalı da olabilir...artık kısmet bakacaz...

SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Borsa bitmiş dir
    Allah Rahmet etsin.
    Y.t.d

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Yaşarlar Yaşar Bank Batık dan sonra iki yakaları
    bir Araya gelmedi
    şimdi de EUR Bont borcunu ödüye bilecekmi
    diye insanlar kara kara
    düşünüyor.
    isterse batsın. lar
    paranla Rezil olmak
    buna denir .
    bide Adamın borcunu
    düşün
    sanki senin sorunların
    yetmiyor.
    Rezillik
    Y.T.D İRONİ BU YAZI
    bu benim yorumum kimseyi bağlamaz

4. Terzico sen ne ayaksın kardeş, yorumların kimseyi bağlamaz doğru, ama sıktın be arkadaş, git kendine başka bir eğlence bul, buralar sana göre değil, bu yaşarlarla, borsayla çok uğraşıyorsun, yaptığın yorumlara göre de burada epey bir canın yanmış gibi, sen en iyisi buraları bırak

5.  Alıntı Originally Posted by cunozan Yazıyı Oku
    Terzico sen ne ayaksın kardeş, yorumların kimseyi bağlamaz doğru, ama sıktın be arkadaş, git kendine başka bir eğlence bul, buralar sana göre değil, bu yaşarlarla, borsayla çok uğraşıyorsun, yaptığın yorumlara göre de burada epey bir canın yanmış gibi, sen en iyisi buraları bırak

Yok hocam çok söyledik ama bırakmaz

İşin enteresan tarafı elinde kağıt var mı yok mu o da belli değil. Varsa ve beğenmiyorsan sat , yoksa kağıt o zaman zaten neden burada bu yazıları yazıyorsun. Cevap yok herkes özgür yazıyor işte.

İşin ilginç yanı sadece Yaşar Holding hisselerine yazıyor. Başka yerde yazmıyor. Ya Yaşarlarla çok büyük derdi var yada birisi görevlendirmiş git Yaşar kağıtlarını kötüle kimse almasın da biz buralardan toplayalım demiş herhalde o görevi yapıyor.

Alıştık biz sen de alış hocam

6. metamerfozun dediği olsaydı kademelere satış yazılmıyor diye fon tek kalemde satardı karius adlı fon
    sen alış yaz bakalım veriyor mu vermiyor mu görürsün pasifde olmayabilir ama aktife geç bakalım ne oluyor 😂
    şu an petuna düşen 50 mlyn dolar 5.50 den 275 yapar ki bu da 4.5 yıla denk gelir faiz hariç
    sanmıyorum bu borç garantör olarak petuna kalsın en kötü ihtimal kalması ise bu da faizle bielikte en az 10 yılı temettü veremez hale gelir

7. Yaşar Holding 3. Çeyrek Sonuçları Üzerine Kısa Düşünceler...

https://suphecikimse.blogspot.com/20...r-uzerine.html

YTD

8. bu like göre batmış
    yaşar holding
    Y.t.d ironi bu yazı

Sayfa 174/612 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •