Sayfa 174/303 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274 ... SonSon
Arama sonucu : 2419 madde; 1,385 - 1,392 arası.

Konu: The last of the mohicans

Alıntı Originally Posted by meho Yazıyı Oku
    sayın mohikan bey. hazırlık yapmış hisse bulmak zorlaştı...birde kısa orta uzun arsan tekstil rica etsem..özellikle 3. dalgaların başlama şansı varmı. teşekkürler..
    ARSAN...

90'lı yıllarda başlayan 5 dalgalık trendin 3 zirvesi yapılmış. uzun vadede bunun üstünde 2 zirvesi daha var.

2002'de gördüğü 7.37'den beri düzeltme yapıyor. 2009'da gördüğü 0.31 dibi mi değil mi?

Düşüş trendine bakalım.

ORTA VADE...

7.37'deki zirveden gelen düşüş trendini kabaca 5 dalga olarak saydım.

Maalesef 0.31 altında 1 dip daha görünüyor.

2015 başında eğer pembe I dibi olan 3.15'i yukarı geçebilseymiş, yeni zirvesini yapabilirmiş, ama geçemeyince burası IV dalga olarak etiketlendi.

DUHUL : 1999

Alıntı Originally Posted by VOLBOR Yazıyı Oku
    sn Mohikan üstadım

öncelikle selamlar ve oğlunuza sıhhat ve sağlık ve şifa dileklerimi yinelemek isterim
    oğlunuzla ilgili olumlu gelişmeleri de bizlerle paylaşırsanız inanın mutlu olacak çok kişi
    olacağını bilin.

sizden ricam müsait bir zamanınızda yaklaşık 6 hafta önce saydığınız

ULUUN sayımını bir daha yenileme ve kontrol etme imkanınız olur ise
    ve düzeltme yada yenileme gerekiyorsa yapmanızı rica ederim

şirketin temel verileri ışığında teknik olarak da bir olumluluk oluşabilir mi
    sizin yeni sayımınız bu konuda bana veya ilgilenen arkadaşlara öngörü yapmak da fayda sağlayacaktır

sayfa kirliliği yapmış olmamak için
    herzaman ki gibi şimdiden teşekkür ederim
    Sağolun Allah razı olsun... Tam 6 ameliyat geçirdik.

Bizim tedavimiz devam ediyor ve ağır geçiyor ama Allah'a şükür moralimiz iyi.

Rabbimin yardımıyla atlatırız inşallah.

ULUUN...

Yeni zirveler yapacak.

KISA VADE 2 Alternatifli bir sayım vereceğim.

1. SEÇENEK...

3. dalgaların başlangıcını 1.95 alırsak 8 dalgalık bir trend oluşuyor ki; 2 zirve daha kalmış olur.Bu seçenekte eski zirvesi olan 2.98'in biraz üzerinde yeni bir zirve ile trend biter.

2. SEÇENEK...

Daha yüksek olan seçenek budur.

3. dalgaların başlangıcı olarak 2.07 alırsak o zaman 12 dalgalık bir trend oluşur.

Hele bir de 3 TL seviyelerinde fincana bir de kulp takarsa en azından 4.5 TL'yi görür diye düşünüyorum.

DUHUL : 1999

3. Sn.Mohikan...Rabbimizden evladınıza acil şifalar diliyorum...
    Ben de acizane izmdc ve adese rica edeceğim müsait vakitte...saygılar...

4. Hocam mevlam yardımcınız olsun

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Sn. Mohikan. Oğlunuza çok geçmiş olsun. Bütün paylaşımlarınız için ayrıca teşekkür ederim.

6. Doktorum degerli hemserim ...yegenimi haftasonu musaitsen al gel yanima ...biraz laflariz...musait oldugunda ERBOS ne durumda ....

ALLAH şifa versin. Çok geçmiş olsun. Umarım tüm ailenin morali katlanarak huzura kavuşursunuz.
    Burada, tarafımdan yapılan yorum ve görüşler, YATIRIM TAVSİYESİ NİTELİĞİ kapsamında değildir.
    SPEKLER ile mücadele eden SAFTRADER

8. Çok geçmiş olsun hocam.su mübarek günlerin hattına YUCE YARATİCİ şifa verir İNSALLAH.

düşüncelere kurşun işlemez.

Sayfa 174/303 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •