Artan

10,57 9.99 18:10
4,52 9.98 18:10
14,78 9.97 18:10
216,20 9.97 18:10
6,95 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

61,75 -9.99 18:10
321,00 -9.96 18:10
90,40 -9.96 18:10
52,20 -9.92 18:10
52,80 -9.9 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.553.298.453,05 18:10
11.129.027.275,04 18:10
10.481.881.526,54 18:10
7.516.600.316,75 18:10
6.263.391.343,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 174/174 İlkİlk ... 74124164172173174
Arama sonucu : 1391 madde; 1,385 - 1,391 arası.

Konu: Dolarda yükseliş kaçınılmaz xxvı

1.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    O durumda başlarında bir hafız mı bulunması gerekir.

Şeriate uygunluk açısından.
    İmam olacak şerri açıdan...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Şoka gireceğin bir bilgi daha vereyim. Ermenilerle o zamanlar sorun yaşamamıza sebep olan olayları planlayan Talat Paşa da %100 Yahudi dir, ve bana göre Türkleri ve Ermenileri birbirine kırdıran planı yapan kişidir. Böylece İsrail in arzu mevud kapsamındaki bölge istikrarsızlaştı ve bugünkü bölgesel sorunlar ortaya çıktı. Böyle düşünüyorum.

Talat Paşa nın özgeçmişinde Yahudi olduğu zaten çok net yazıyor.

Talaat had a powerful build and a dark complexion.[21] His manners were gruff, which caused him to be expelled from the military secondary school at the age of sixteen without a certificate after a conflict with his teacher.[10] Without earning a degree, he ****ed the staff of a telegraph company as a postal clerk in Adrianople to provide for his family. His salary was not high, s.o he worked after hours as a Turkish language teacher in the Alliance Israelite School which served the Jewish community of Adrianople[21] At the age of 21 Talaat was involved in a love affair with the daughter of the Jewish headmaster for whom he worked.[22]

https://en.wikipedia.org/wiki/Talaat_Pasha
    Talat Paşa konusunda şoka girmedim zira Alliance Israelite school da öğretmen olduğunu biliyordum,

Talat Paşa Yahudi olsaydı, Almanya'da bir Ermeni tarafından suikasta kurban gitmezdi, ayrıca orada maddi durumu da mükemmel değildi..

Talat Paşa yı yani "büyük efendiyi "çok akıllı bulmadım hiç bir zaman, ama hain de demem kesinlikle...

Ama duvarcı ustasıydı boş zamanda sıva tuğla örer idi.

3. Talat, Yahudi uygulamalarına gizlice bağlı kalarak İslam'a geçen bir Yahudi topluluğu olan Sabetayist Dönme ailesinin bir parçasıydı. Yahudi öz yeterliliğini ve eğitimini destekleyen bir Fransız okulları ağı olan Alliance Israélite Universelle deki eğitimi, onun politik bakış açısını önemli ölçüde etkiledi. Okulun sloganı Tous les israélites sont solidaires les uns des autres (Bütün Yahudiler birbirlerinden sorumludur), ona daha sonra siyasi hayatında kullanacağı bir kolektif dayanışma duygusu aşılamıştı.

Talat ın mirası karmaşıktır. İyi ya da kötü, Filistin e Yahudi göçünü kolaylaştırarak 1948 de İsrail Devleti nin kurulmasının zeminini hazırladı.

https://keghart.org/pogharian-talaat-zionism-genocide/

4.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Şoka gireceğin bir bilgi daha vereyim. Ermenilerle o zamanlar sorun yaşamamıza sebep olan olayları planlayan Talat Paşa da %100 Yahudi dir, ve bana göre Türkleri ve Ermenileri birbirine kırdıran planı yapan kişidir. Böylece İsrail in arzu mevud kapsamındaki bölge istikrarsızlaştı ve bugünkü bölgesel sorunlar ortaya çıktı. Böyle düşünüyorum.

Talat Paşa nın özgeçmişinde Yahudi olduğu zaten çok net yazıyor.

Talaat had a powerful build and a dark complexion.[21] His manners were gruff, which caused him to be expelled from the military secondary school at the age of sixteen without a certificate after a conflict with his teacher.[10] Without earning a degree, he ****ed the staff of a telegraph company as a postal clerk in Adrianople to provide for his family. His salary was not high, s.o he worked after hours as a Turkish language teacher in the Alliance Israelite School which served the Jewish community of Adrianople[21] At the age of 21 Talaat was involved in a love affair with the daughter of the Jewish headmaster for whom he worked.[22]

https://en.wikipedia.org/wiki/Talaat_Pasha
    Orada asla yahudi olduğu yazmıyor.

Yahudi okulunda Türkçe öğretmenliği yaptığı yazıyor ve yahudi müdürün kızıyla aşk ilişkisi yaşadığı yazıyor.

5. Doğru Dona Gracie..
    ...
    Adem den akrabayız diye salak salak yazmanın gereği yok ,herkes köyünün bile hemşericiliğini yaparken.

Her boka maydonoz olup hava atan kimlerse üstüne alınsın..

6.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Doğru Dona Gracie..
    ...
    Adem den akrabayız diye salak salak yazmanın gereği yok ,herkes köyünün bile hemşericiliğini yaparken.

Her boka maydonoz olup hava atan kimlerse üstüne alınsın..
    Abi dinimize göre hayvan dahi olsa birine kâfir demek onun dinden çıkmasına imanının sakata gelmesine sebep olur. Buna rağmen ona yahudi buna Ermeni öbürüne Rum gibi ithamlar için cevap verdim ben. Trol tayfası kendine öğretilen den başka öğretiye açık değil. Ayet var bütün müminler kardeştir.

7. Gruptan tutuklama yokmuş, uyuşturucudan tutuklamışlar hadi gözünüz aydın.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 174/174 İlkİlk ... 74124164172173174

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •