Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 175/925 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275675 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 1,393 - 1,400 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Usd/try6,3858+0,0004+0,01%
    gau/try246,548+0,540+0,22%
    usd/zar14,8702-0,0330-0,22%
    eur/try7,4604+0,0074+0,10%
    eur/usd1,1673+0,0008+0,07%
    gbp/try8,4079+0,0161+0,19%
    Kardes namaza mi kalktin.? Bu ne dolar aski

CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Usd/try6,3858+0,0004+0,01%
    gau/try246,548+0,540+0,22%
    usd/zar14,8702-0,0330-0,22%
    eur/try7,4604+0,0074+0,10%
    eur/usd1,1673+0,0008+0,07%
    gbp/try8,4079+0,0161+0,19%
    6.43 görürse %10 satacağım. 6.46 direnci kırarsa %30 alacağım. Dün 6.45'ten satmadım kırar mı diye, kırmadı düştü. Buraları görmezse beklemeye devam %50 dolardayım şu anda. OVP öncesi veya sonrası düşerse alıcıyım.

3.  Alıntı Originally Posted by GE90 Yazıyı Oku
    6.43 görürse %10 satacağım. 6.46 direnci kırarsa %30 alacağım. Dün 6.45'ten satmadım kırar mı diye, kırmadı düştü. Buraları görmezse beklemeye devam %50 dolardayım şu anda. OVP öncesi veya sonrası düşerse alıcıyım.
    En büyük mallığı 6.50'den sattıktan sonra 6.10'dan yerine koymayarak yaptım. Bir kez daha liraya güvenme gafletinde bulundum. 5.70 olacak 5.50 olacak söylemlerine kandım. Değişen bir şey olmadığını gördükten sonra 6.30'dan koyabildim yerine. Belki bir gün yine 5.70'e 5.50'ye inecek kimbilir ama şu anda ümitler tekrar törpülenmiş durumda. İnse inse 6'ya iner daha da inmez algısı oluştu bende. Rahip, yaptırımlar, Halkbank, hepsi iyi sonuçlansa bile 5.50 altını mümkünatı yok görmez kanısındayım. Kaldı ki bu kadar iyimserlik de çok fazla bir iyimserlik zaten. Sonuç olarak ben ağırlıklı olarak alıcıyım. Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by GE90 Yazıyı Oku
    En büyük mallığı 6.50'den sattıktan sonra 6.10'dan yerine koymayarak yaptım. Bir kez daha liraya güvenme gafletinde bulundum. 5.70 olacak 5.50 olacak söylemlerine kandım. Değişen bir şey olmadığını gördükten sonra 6.30'dan koyabildim yerine. Belki bir gün yine 5.70'e 5.50'ye inecek kimbilir ama şu anda ümitler tekrar törpülenmiş durumda. İnse inse 6'ya iner daha da inmez algısı oluştu bende. Rahip, yaptırımlar, Halkbank, hepsi iyi sonuçlansa bile 5.50 altını mümkünatı yok görmez kanısındayım. Kaldı ki bu kadar iyimserlik de çok fazla bir iyimserlik zaten. Sonuç olarak ben ağırlıklı olarak alıcıyım. Yatırım tavsiyesi değildir.
    Somut adımlar lazım, rahip bırakılınca kapanan işyerleri açılacak mı, Halkbank'a ceza değil de Abd 30 milyar dolar verse ekonomimiz düzelecek mi, biz o parayı da gömecek bir yer buluruz.

5. Dolara yatirim yapilmaz, tasarruf korunur, siz burda kazandiginizi sonucra urunleri pahali alarak heba edeceksiniz, mutlu rahat olmanizi anliorum da dolar surekli artsin diyenin sorunlari vardir. Cocuklarini ve memleketi dusunmuyordur. Siyasilere kizginliktan oluyor bunlar belli ama sevmediginiz insanlar yuzunden memlketi terk edemezsiniz, insanlar gelip gecici bizim cocuklarimiz yasicak bu memlkette. Son 15 sene, herkesin sapkasini onune koyup ben ne hata yaptim, insan ayirt ettim, hakkini hice saydim, da memlket bu hale geldi diye dusunup hatalari tekrar etmeme zamani olarak degerlendirilmeli, yoksa daha kotu gunler bekler bizi.

Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

6.  Alıntı Originally Posted by CPA Yazıyı Oku
    Dolara yatirim yapilmaz, tasarruf korunur, siz burda kazandiginizi sonucra urunleri pahali alarak heba edeceksiniz, mutlu rahat olmanizi anliorum da dolar surekli artsin diyenin sorunlari vardir. Cocuklarini ve memleketi dusunmuyordur. Siyasilere kizginliktan oluyor bunlar belli ama sevmediginiz insanlar yuzunden memlketi terk edemezsiniz, insanlar gelip gecici bizim cocuklarimiz yasicak bu memlkette. Son 15 sene, herkesin sapkasini onune koyup ben ne hata yaptim, insan ayirt ettim, hakkini hice saydim, da memlket bu hale geldi diye dusunup hatalari tekrar etmeme zamani olarak degerlendirilmeli, yoksa daha kotu gunler bekler bizi.

Ben kimsenin ülkesinin parası değer kaybediyor diye sevineceğini zannetmem. Sonuçta çoğunluğumuz TL kazanıyoruz. Burada sevindiğini düşündüğün insanlar 16 senedir ülkemiz elden gidiyor deyip karşılığında hadi oradan cevabını almaktan bıkıp, bak dediğimize geldiniz'den kaynaklı buruk bir tebessümdür ancak. Hata yaptığını kabul etmeyen insanlar da belli ve hatta göz göre göre daha neler yaptıklarıda belli... Ne ekonomik hayat ne sosyal hayat kaldı...

*** Bu sene 4 giden kızımın sınıfına türkçe bilmeyen 6 Suriyeli çocuğu eklediler. Bu çocuklarada yazık bizimkilerede, öğretmenede... 18 milyon nüfusu olan bir ülkenin 1/3 ni alıp ülkene katmak nasıl bir şeydir... Bu hangi akıldır ben çözemedim... Bundan kimseye iyilik olmaz. Bu insanları kendi ülkenin kültüründe eritemezsin bu toplu şekilde sonra bu insanların kültürü başına dert olur... Hiçbir ülke bunu böyle yapmaz... Biz yaptık cezasını çekiyoruz... Bir imam hatip sevdasıdır gidiyor... Şu an Kağıthane civarında gönderebilecek okul kalmadı... 3 sene önce hem öğretmen arkadaşlara hem komşularıma konuya anlatmaya çalıştığımda dinsizlikle suçlandım. Şimdi hepsi mutsuz, umutsuz... Ama çözüm falanda düşündükleri yok...

*** Ekonomi konusuna girmek bile istemiyorum 12 senedir finans şirketleride çalışıyorum... Şevket hoca diyor ya, pergellen cetvellen anlattık, en yakınlarıma çocuğunuz var kendinizi düşünmüyorsanız onun geleceği için düşünün... Adamlar zerre geri adım atmadı ve şu an aldığım cevap bu dünyanın nimetleri beni ilgilendirmiyor... Bu adama ne anlatacaksın... Adam şapkaya inanmıyorki.. Kaldı ki önüne alıp düşünsün...

*** Hatırlarmısınız KPSS diye bir şey çıkardı Rahmetli Ecevit, amaç adam kayırmanın önüne geçmekti... İnsanlar adamın olmadan bir şey olmayacağından şikayet ediyordu... Şu an sizce ne durumdayız.... Şu anda adam bulmak için bile birinin adamı olman gerekiyor...

*** Bugün bloomberg'de 2001 krizinin getirdiği BDDK ve TMSF nin çok iyi bir şey olduğunu söylerken bu adımları kimin attığını övmüyor ama ovp yi göklere sığdıramıyor... Kimsenin kral çıplak diyememesi zaten ortada hiçbir şapka bırakmıyor...

*** Bizler acımızı 3-4 senedir çektik ve artık bu acıya alıştık... diğer kesim ile daha tanışmaya yeni başladı... biz duyarsızlaştık, sizler hissetmeye başladınız... Bu bizleri sizleri de taraf olmayan bertaraf olur... sözleriyle birileri yarattı...

Tüm güzel insanların mutlu olması dileğiyle sevgiler saygılar...

7.  Alıntı Originally Posted by varolmayansehir Yazıyı Oku
    Ben kimsenin ülkesinin parası değer kaybediyor diye sevineceğini zannetmem. Sonuçta çoğunluğumuz TL kazanıyoruz. Burada sevindiğini düşündüğün insanlar 16 senedir ülkemiz elden gidiyor deyip karşılığında hadi oradan cevabını almaktan bıkıp, bak dediğimize geldiniz'den kaynaklı buruk bir tebessümdür ancak. Hata yaptığını kabul etmeyen insanlar da belli ve hatta göz göre göre daha neler yaptıklarıda belli... Ne ekonomik hayat ne sosyal hayat kaldı...

*** Bu sene 4 giden kızımın sınıfına türkçe bilmeyen 6 Suriyeli çocuğu eklediler. Bu çocuklarada yazık bizimkilerede, öğretmenede... 18 milyon nüfusu olan bir ülkenin 1/3 ni alıp ülkene katmak nasıl bir şeydir... Bu hangi akıldır ben çözemedim... Bundan kimseye iyilik olmaz. Bu insanları kendi ülkenin kültüründe eritemezsin bu toplu şekilde sonra bu insanların kültürü başına dert olur... Hiçbir ülke bunu böyle yapmaz... Biz yaptık cezasını çekiyoruz... Bir imam hatip sevdasıdır gidiyor... Şu an Kağıthane civarında gönderebilecek okul kalmadı... 3 sene önce hem öğretmen arkadaşlara hem komşularıma konuya anlatmaya çalıştığımda dinsizlikle suçlandım. Şimdi hepsi mutsuz, umutsuz... Ama çözüm falanda düşündükleri yok...

*** Ekonomi konusuna girmek bile istemiyorum 12 senedir finans şirketleride çalışıyorum... Şevket hoca diyor ya, pergellen cetvellen anlattık, en yakınlarıma çocuğunuz var kendinizi düşünmüyorsanız onun geleceği için düşünün... Adamlar zerre geri adım atmadı ve şu an aldığım cevap bu dünyanın nimetleri beni ilgilendirmiyor... Bu adama ne anlatacaksın... Adam şapkaya inanmıyorki.. Kaldı ki önüne alıp düşünsün...

*** Hatırlarmısınız KPSS diye bir şey çıkardı Rahmetli Ecevit, amaç adam kayırmanın önüne geçmekti... İnsanlar adamın olmadan bir şey olmayacağından şikayet ediyordu... Şu an sizce ne durumdayız.... Şu anda adam bulmak için bile birinin adamı olman gerekiyor...

*** Bugün bloomberg'de 2001 krizinin getirdiği BDDK ve TMSF nin çok iyi bir şey olduğunu söylerken bu adımları kimin attığını övmüyor ama ovp yi göklere sığdıramıyor... Kimsenin kral çıplak diyememesi zaten ortada hiçbir şapka bırakmıyor...

*** Bizler acımızı 3-4 senedir çektik ve artık bu acıya alıştık... diğer kesim ile daha tanışmaya yeni başladı... biz duyarsızlaştık, sizler hissetmeye başladınız... Bu bizleri sizleri de taraf olmayan bertaraf olur... sözleriyle birileri yarattı...

Saygilar

8.  Alıntı Originally Posted by varolmayansehir Yazıyı Oku

imza..

imzam linktedir...
    https://justpaste.it/78bvw
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

Sayfa 175/925 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275675 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •