Ben onu şöyle hesaplıyorum.. Şirketin sermayesi 100 milyon.. Şirketin şu anki fk sı 8,79.. Şirket son çeyrekte de 100 milyon kar yazarsa yıllık kar 317 milyon yapar.. 317/100: 3,17 tl hisse başı kar yazar.. 8,79x3,17: 27,86 yapar.. Yani fk sının hiç artmadığını yada düşmediğini düşünürsek yılsonu kar açıklandığında fk sının 8,79 olması için 27,86 fiyatı olması lazım.. Yani şu anki fiyatına göre %34 lük bir getiri potansiyeli hesaplıyorum ben.. 3 ayda %34 veren bir enstrüman varsa yada başka bir hisse varsa oraya yatırım yapın.. Yatırım tavsiyesi değildir..
E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Banvt uygula görelim kardeşim potansiyel nedir yapabilirsen excel de formül yap uğraş forum faydalansın ben de bilgisayar yok
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
Zaten verdiğim rakamlar banvite uygulanmış hali.. Yani piyasada birden çok değerleme yöntemi var birinde 28,90 diğerinde 23 çıkıyor.. Dolayısıyla esas olan şirketin büyüme hedefleri ve karlılığını artırarak devam etmesi
E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
5" grafik düşeni kırmış onay almış küçük bir de flaması var bakalım pazartesi-salı ne yapacak beni umutlandıran düşen endexte yeşil kalması ve hacmi alanların sağlam duruşu -%2 stoploss ile
Not:stoploss kişiye göredir.Gücü nispetince
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
Tşk ederiz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İÇİNDE NE VARSA ONU KUSARSIN
Herkes bir yaşam seçer ve seçtiği yaşamın bedelini öder.
doğrudur arkadaşlar son gelen 9 aylık 217 milyon tl kara göre yaptığımız hesaplar farklı çıkabiliyor...ama borsada her zaman gelecek satın alınır...eğer bundan sonraki çeyrekler de de 100 milyon ve üzeri karlar yapmaya devam ederse en düşük 30, en yüksek de 45 tl aralıklarında değerlemeye tabi tutalacaktır...
hisse cuma günü kötü endekse rağmen %5 prim yaptı buda ilk etapta hissenin toplama sürecine girdiğini ve dolayısı ile çıkış yapmaya müsait bir ortama girdiğini işaret ediyor...hissenin buralardan çıkış yapma olasılığı var....sermayesinin 4-5 katı kar yapabilecek bir banvit çok güzel yerlere çıkacaktır...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri