Artan

Artan Hisseler

Azalan

Azalan Hisseler

Ýþlem

0,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 175/977 ÝlkÝlk ... 75125165173174175176177185225275675 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 1,393 - 1,400 arasý.

Konu: DOLARDA YÜKSELÝÞ kaçýnýlMAZ xxv

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    https://www.facebook.com/reel/8981096348670059

Ýbni Haldun un böyle bir sözü var mý gerçekten...
    KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
    Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.

Alýntý Originally Posted by virtue Yazýyý Oku
    https://www.facebook.com/reel/8981096348670059

Ýbni Haldun un böyle bir sözü var mý gerçekten...

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyasý.!!!
    Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!

3. Emekli maaþýný boynuzlu bankaya taþýmýþtým. Sonra EFT Kart ücreti gibi bir sürü ücret aldýðýný öðrenince maaþ almadan EFT ücreti almayan bir bankaya taþýdým. Boynuzlu banka hesabýný iki ayda kapatabildim baya zaman aldý. 1 TL burcunuz var diyor ödüyorum. Bu sefer 0,1 kuruþ kalmýþ diyor. Fazla gönderip loseve baðýþ yaptým. Öyle kurtardým inat ettim tam iki ay her gün. Günlük üç beþ kez arýyorlar onu da engelledim.

Alýntý Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazýyý Oku
    Emekli maaþýný boynuzlu bankaya taþýmýþtým. Sonra EFT Kart ücreti gibi bir sürü ücret aldýðýný öðrenince maaþ almadan EFT ücreti almayan bir bankaya taþýdým. Boynuzlu banka hesabýný iki ayda kapatabildim baya zaman aldý. 1 TL burcunuz var diyor ödüyorum. Bu sefer 0,1 kuruþ kalmýþ diyor. Fazla gönderip loseve baðýþ yaptým. Öyle kurtardým inat ettim tam iki ay her gün. Günlük üç beþ kez arýyorlar onu da engelledim.
    Siz de bir yerinizden element uyduruyorsunuz, annemin ve benim emekli maaþým boynuzlu bankta EFT ücreti aldýðý doðru ama baþka ücret yok, ayda bir kere havale ile maaþlarý birleþtirip Enparaya EFT yapýyorum olay bitiyor.

Aylaklýk zor zanaat galiba?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyasý.!!!
    Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,625
     Alýntý Originally Posted by BOSPOROS Yazýyý Oku

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyasý.!!!
    Aynen öyle,iktisat derslerinden ilham alýrdýk okuldayken,iktisatýn sosyolojinin babasýdýr.

7.  Alýntý Originally Posted by reha kaya Yazýyý Oku
    Siz de bir yerinizden element uyduruyorsunuz, annemin ve benim emekli maaþým boynuzlu bankta EFT ücreti aldýðý doðru ama baþka ücret yok, ayda bir kere havale ile maaþlarý birleþtirip Enparaya EFT yapýyorum olay bitiyor.

Aylaklýk zor zanaat galiba?
    Bankalar kiþiden kiþiye farklý uygulamalar yapýyor. Arkadaþým kayýnpederi oraya taþýmýþ o ücretler kesilmiþ. Bankanýn uygulamalar kiþinin borcu kredi vs ona gire deðiþiyor sizin borcunuz yoktur ertesi gün çeker gidersiniz diðerine kredi kartý kredi borçlarý birde asgarî ödüyorsa banka bunu öper. Benim için EFT ücreti önemli babamýn çocuklarýn herþeyin ödemesini EFT ile yapýyorum

Alýntý Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazýyý Oku
    Bankalar kiþiden kiþiye farklý uygulamalar yapýyor. Arkadaþým kayýnpederi oraya taþýmýþ o ücretler kesilmiþ. Bankanýn uygulamalar kiþinin borcu kredi vs ona gire deðiþiyor sizin borcunuz yoktur ertesi gün çeker gidersiniz diðerine kredi kartý kredi borçlarý birde asgarî ödüyorsa banka bunu öper. Benim için EFT ücreti önemli babamýn çocuklarýn herþeyin ödemesini EFT ile yapýyorum
    Maaþ boynuzluda, kredi kartý Pakbank, ATM, su ve doðalgazýk Halkýn bankasýnda, para daðýtýmý iþi Enparada.

Yani illa bir bankaya baðlý kalacaðým diye bir þey yok.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 175/977 ÝlkÝlk ... 75125165173174175176177185225275675 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •