Sayfa 176/1006 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276676 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 1,401 - 1,408 arası.

Konu: Vob 24

1. Yani burası tek sesli mi olsun kendimiz çalıp kendimiz mi oynayalım,muktedirler gibi.

2. Günümüz de bir kez daha gördük kü en iyi sistem birbirini dengeleyen çoğulculuk.

3. topikte poz.yazma cesareti olup günlük trade eden bir keremalkm kaldı. songünler de o da döktürüyor ucundan ucundan eccük kopartiyo ,kendisini tekrar tebrik ederim...ortavadeli düşünce zaten burda sökmüyor ya sabir olmaz yada para yetmez.
    kisaca borsalarin bi gözü hep yukardadir,nedendir bilinmez ama işte eyle
    sabri ve parasi olan pacallaya pacallaya longta durur,parasi olmayan ise şort koşturur
    yani
    uzun lafin kisasi
    zenginler longcu
    fakirler şortcu dur.
    fakir geldik fakir gideces dert ettiğiniz şeye bakin
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by ZigZag Yazıyı Oku
    bu saydığın kişileri tanımıyorsun ama beni çok iyi tanıyorsun, şıp diye anladın pozumu başkalarına göre aldığımı

benim için endişelenme, ben bu piyasada çifte tavlandım, palanın oyunları artık leblebi gibi geliyor bana

Jasa göre poz aldıysan 26.Eylül yükselişi 3.000 puan olur dedi, ertesi gün satış yedi

abka zaten allahlık, kaldıraçlı piyasada 6 aylık yöne poz alıyor

Ugolnili poz yazmadı son zamanlarda

Yani kendine berbat bir kokteyl hazırlamışsın poz alırken
    Neyse senin canın baya bir yanmış sanırım.palayı öğremişsen tamam😅😅👍şimdi trendçi olduğunuda söledin peki sence yön yukarımı hedefin ne kadar yukarılar ???tabiki burda hiç bir şeyin garantisi olmaz bunu ikimizde biliyoruz sen trendçi olarak bir hedef söle mesela ben 2 ay içinde 94 ü göreceğimizi düşünüyorum sendende iki aylık bir zamanda beklentini??y.t.d

5. Yav 1 vob pastasi paylasan yok mu

SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Pasta atabilecek arkadaş varmi lutfen

SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

bu istediğin milyon dolarlık bilgi

bedavaya benden forumda geyik muhabbeti alırsın sadece

Alıntı Originally Posted by hisci Yazıyı Oku
    Neyse senin canın baya bir yanmış sanırım.palayı öğremişsen tamam😅😅👍şimdi trendçi olduğunuda söledin peki sence yön yukarımı hedefin ne kadar yukarılar ???tabiki burda hiç bir şeyin garantisi olmaz bunu ikimizde biliyoruz sen trendçi olarak bir hedef söle mesela ben 2 ay içinde 94 ü göreceğimizi düşünüyorum sendende iki aylık bir zamanda beklentini??y.t.d

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    alalecele yazmıştım. dalgalı bi piyasa izlenecek olsada ben sert bi satış beklemiyorum ve 127.350 desteği dikkate alarak long kovalanmasını öneriyorum. bugünki düşüncem bu şekilde. yarın ne olur onuda yarın göreceğiz. asla YTD YTD YTD..
    bunu topiği kulağınızla değil gözünüzle takip edin diye güncelliyorum. lafla peynir gemisi yürümüyor.
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Sayfa 176/1006 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •