Sayfa 176/597 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 1,401 - 1,408 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA
    Gönderi
    669
     Alıntı Originally Posted by Badi Yazıyı Oku
    Önceki yazılarımı okumadınız herhalde.artık benim için hiç önemli değil.okursanız anlarsınız.belki şans belki tecrübe ama işliyor.ytd.
    Yazilarinizi okudum.Dedigim gibi sisteminiz isler.Ayni sistemi bende gecmiste cok uyguladim.30 yili askin borsa tecrubeme,yasadiklarima ve yatirimcilarin yasadiklarindan yola cikarak,bu cikarimda bulunuyorum.Dedigim gibi dilerim istisna olur ve kazanmaya devam edersiniz.y.t.d

2.  Alıntı Originally Posted by Vesper Yazıyı Oku
    Micahel Douglas ın borsa filmini herkes bilir.Film de Gordon Geko insider dan 10 yıl yer.Hapiste kitap yazar.Kitabın pazarlaması için bir üniversitede de konferans verir.Öğrencilere sorusu şu; para nın alamayacağı tek şey nedir.Öğrenciler bilemez elbette.Cevabı verir.Zamandır der.Hiç bir para benim içerde geçirdiğim 10 yılı satın alamaz.Bilmem anlatabildim mi Yusuf kardeş.
    Sen anlattın da ben anlatamamışım sanırım. İçeride olan ben değilim onlar. Sen bir yıllık vadeli mevduat açanların bir sene hapse girdiğini mi sanıyorsunuz. Keşke gelse oralara. Kaparım ekranı senede bir kere bakarım olur biter. Her gün ekran başında durması gereken onlar olur. Yani senin hapis dediğin şey özgürlük olur.

3.  Alıntı Originally Posted by YusufYeksan Yazıyı Oku
    Sen anlattın da ben anlatamamışım sanırım. İçeride olan ben değilim onlar. Sen bir yıllık vadeli mevduat açanların bir sene hapse girdiğini mi sanıyorsunuz. Keşke gelse oralara. Kaparım ekranı senede bir kere bakarım olur biter. Her gün ekran başında durması gereken onlar olur. Yani senin hapis dediğin şey özgürlük olur.
    Tam olarak onu diyorum.Hırsız içerdeyse kilit tutmaz diye bir söz vardır. o misal.Bizim spk KY için parmağını kıpırdatmiyor.Geçen sene hısızları spk ya şikayet ettik.Beyefendiler kayda değer bir şey bulamamış.Bu arada yaş 30 bin km nin altındaysa bakışın faklı olabilir.Zaman algısı açısından...

4.  Alıntı Originally Posted by Vesper Yazıyı Oku
    Tam olarak onu diyorum.Hırsız içerdeyse kilit tutmaz diye bir söz vardır. o misal.Bizim spk KY için parmağını kıpırdatmiyor.Geçen sene hısızları spk ya şikayet ettik.Beyefendiler kayda değer bir şey bulamamış.Bu arada yaş 30 bin km nin altındaysa bakışın faklı olabilir.Zaman algısı açısından...
    O konularda haklısın. Ancak zaman hem senin örneğindeki gibi zehir, hem de ilaç olabiliyor. İçeride geçirdiğin zaman dışarıda geçireceğin bin yıldan daha büyük kazanımlar verebiliyor insana. Hırsızlar buyursunlar getirsinler 2.40'a bekliyoruz. Bizim gelişimimiz de buradan olsun bakalım. 2 sene önce 15 kuruştan Memsa almıştım. Sonra tahta işleme kapandı. 1,5 sene hapis yattık. O süre en azından bana sabrı öğretti. 1,5 sene sonra 35 kuruş ortalama ile verdik arkadaşlara. Zaman bazen dost bazen düşmandır. Algıyı açık tutup her şeyden ders çıkarmak asıl olandır. Bol kazançlar.

5.  Alıntı Originally Posted by OZDEMIR1 Yazıyı Oku
    Sayin Badi,5 kez sisteminiz calisir kazanirsiniz.Bir kez terse yakalandiginizda ise bir bakmissiniz aldiklarinizin cok daha fazlasiyla zarardasinizdir.Bu genelde boyle olur.Dilerim siz istisna olursunuz.Kalin saglicakla.
    Türkçesi bekledikleri mal yeterince tahtaya gelmiyor,12 yıl sonra yumurta kapıya dayanmış akıllarınca millete verin aşağı oynayın kazanın tavsiyesi yapıyorlar,evet bugüne kadar aşağı oynayanların kazandığıda bir gerçek,bu saatten sonra denemek isteyen buyursun denesin...
    Vergi dairesinden çok şey beklemeyin ama konsolide bilanço iyi gelecektir,sebebide kambiyo karları ağırlıklı olarak iştiraklerde oluştu ve limandan gelecek kar önemli,o yüzden malınıza sahip olun,son çeyrek 135-185milyon arası,yıllıkdada 35-85 milyon arası net kar süpriz olmaz.

6.  Alıntı Originally Posted by YusufYeksan Yazıyı Oku
    O konularda haklısın. Ancak zaman hem senin örneğindeki gibi zehir, hem de ilaç olabiliyor. İçeride geçirdiğin zaman dışarıda geçireceğin bin yıldan daha büyük kazanımlar verebiliyor insana. Hırsızlar buyursunlar getirsinler 2.40'a bekliyoruz. Bizim gelişimimiz de buradan olsun bakalım. 2 sene önce 15 kuruştan Memsa almıştım. Sonra tahta işleme kapandı. 1,5 sene hapis yattık. O süre en azından bana sabrı öğretti. 1,5 sene sonra 35 kuruş ortalama ile verdik arkadaşlara. Zaman bazen dost bazen düşmandır. Algıyı açık tutup her şeyden ders çıkarmak asıl olandır. Bol kazançlar.
    O rakamlar dediğin 10gün önce 2.40 lı rakamlardaydı uzak bir zaman değili yani...Oradan geleni gideni alarak zıplatan kişi benim.Gelsin yine alacağım diyorum...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA
    Gönderi
    669
     Alıntı Originally Posted by Vesper Yazıyı Oku
    Sayin Vesper,borsa yatirimi arsa yatirimina benzer.Dogru zamanda,dogru hisse ye yatirim yapipta uzun vadeli dusunmek,tartismasiz en cazip yatirim seklidir.Kisa vadeli yatirim ongorusune sahip olupta,o dogrultuda hareket eden(al-sat yapan,daldan dala atlayan) hicbir yatirimcinin uzun vadede kazandigini gormedim.Yasim 56.Bu yalnizca benim sahsi gorusum degil.Tum uzmanlarin onerisi.Bana para lazim oda yakin zamanda lazim diyenler,inanin yillarin nasil gectigini bile farkedemeden omurlerinin harcandigi gercegiyle yuzlesmek durumunda kalirlar.Dogru hissedeysek,Yusuf arkadasin yaklasimi tartismasiz en makul secim.y.t.d

8. https://www.google.com.tr/amp/m.mill...89/default.htm
    8 yıl önce ikinci çevreyolu projesi ortaya atıldığında kimse yapılacağına ihtimal vermiyordu,bugün ise yapılması zorunlu hale geldi...Batıçim arazisi İstanbul,Ankara ve Aydın otoyollarının tam başlangıc noktasında ortada kalıyor,ikinci çevre yoluda fabrikanın hemen batısındaki kavşaktan başlayacak,böylesine bir değere sahip bir şirketin hisselerinin 12 yıl boyunca süründürülmesi ve tarihi düşük fiyatlamalarda olması çok düşündürücü değilmi?

Sayfa 176/597 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •