Sayfa 176/1000 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276676 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 1,401 - 1,408 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by MeDyUm Yazıyı Oku
    dolar bu ayın yıldızı görünüyor dolarda sert artış bekliyorum güm için %4 yada %5 ler mümkün
    D dalgası A-E içinde en hızlı gelişen ve atak yapan dalga hedefi 6,90/7,0 dayanak bu
    bu aylık bu kadar ekimde yeniden bakar ekim aynını yazarım
    O hesaplama şekli-dönemi geçen yıl kasım ayında bitti,sonrası avara kasnak

2. Dolarcilar yerel secimlerde oyunuzu rte.ye degil de.kime vereceksiniz

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Dolarcilar yerel secimlerde oyunuzu rte.ye degil de.kime vereceksiniz
    De mi ama [emoji4]dolar dostu resmen. Konuşacak dendiği zaman nasıl bir rahatlık geliyor )

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    en son 11 den aldım hepsi duruyor sanırım ekim sonuna kadar bkıpırdamayacağım satarken veya alırken yazdım mı birileri salakça yazılar yazıyor o yüzden artık yazmamaya çalışıyorum yada işlemi yaptıktan çok sonra yazıyorum
    Önceleri bilmiyorum, son al satlarınızı gördüm çok başarılıydı. Yazın bence al satları. Doların bir kısmıyla al sat yapıp dolar çoğaltmak istiyorum. Malum parite kaçtı. Hala 1.138 pişmanlığı var ben de.
    Salaklara takılmayın. Geliriz haklarından

5. 3.havalimanı

(Üçüncü havalimanı inşaatında neden dört senedir işçilerin gıkı çıkmıyordu da, açılışa bir ay kala bağırmaya başladılar deniyor… Çünkü artık işçilere ihtiyaç yok. Çalışma şartlarını zorlaştırırsın, eyleme zorlarsın, sonra da “bunlar terörist” deyip, işten atarsın. Böylece ne olmuş olur? Milletin orasına koyacağını ifade eden yandaş müteahhitler, işçileri polis zoruyla şak diye işten atar, hem birikmiş izin, tazminat gibi sorunlardan kurtulmuş olur, hem de açılıştan sonra yaşanacak aksaklıklar için işçileri sorumlu ilan etmiş olur.)" Yılmaz Özdil

6. Dölar efendi gaç guruştu be ya,merkez pangası 625 baz puvan artırtmadan önce..

Dölardan vurduk fayizden de vuralım mı oldu yane...

Vay anasını sayın seyirciler..
    Kendini yontmayı unutma der Zeus....

7.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Bizim evin hemen karşısında bir imam hatip ortaokulu var...Dün ve bu sabah çok fazla kara çarşaflı gördüm...

Üzüldüm ve endişelendim ülkem için...Nereye gidiyoruz ? Buna bir dur demek lazım artık...
    Her yeni çıkan düzenlemede ortalama zekadaki birinin bile farkedemeyeceği inanılmaz cinlikler var.İsteyenin çocuğunu imamhatipe gönderme özgürlüğünü,adrese dayalı sistemin gelmesiyle sınav maratonunun,servisle okula gitmenin kalkmış olduğunu hatta polyannaya bağlarsan her okulun eğitim seviyesinin eşitleneceğini düşünebilir,ortalama bir zeka.Ama bir bakıyorsun ki çocuğunu imamhatipe göndermek istemeyen bir aile için rüşvet çarkı kurulmuş,muhtar ve okul müdürü kelle başı gelen baldan parmaklarını yalamaktan yorulmuş.Böyle organizasyonları dünyayı yönetmek için kullansak gerçekten dünyayı yönetiriz,kimse elimize su dökemez.

8. Kalan 11 iş gününde piyasadan kabaca $ DOLAR 2.6 milyarlık uzun pozisyon buharlaşacak Deniliyor ....

Sayfa 176/1000 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •