Sayfa 176/1003 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276676 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 1,401 - 1,408 arası.

Konu: HALK Cafe - II

Alıntı Originally Posted by BACON Yazıyı Oku
    , bilerek büyük krizi çıkardılar dünyayı yöneten büyük aileler yeni düzeni kurmak için yıkım yaptılar maalesef göremedik virüsü bahane yaptılar Kredi de yakalanan bir sürü şirket batacak ABD'nin tekrar sözü dinlenecek olan bizim gibi küçük yatırımcılara olacak Full maldayım ve çok zarardayım. Bekileyiceğim.

Para tekniği yapar.
    Ha pardon bu kismini gormedim. Gel sen de yaz. Ama ozur borclusun.
    Kazik hepimize girdi merak etme, bekleyecegiz.

Alıntı Originally Posted by Yıldıztozu Yazıyı Oku
    Çıkarken düştüğü hızda ve sürede çıkacak mı hiç sanmıyorum. Yarın aşı ilaç çözüm bulundu veya diğer sorunlar halloluyor dense şu 10 günde kaybettiğini 10 günde alacak mi?
    Hayir. Cunku reel etkileri sirketilerin bilancolarinda uzun sure hissedilecek. Oyle birseyin ucmasini kacmasini beklemek iyimserlik olur. Yavas yavas toparlayacaktir.

3.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Ha pardon bu kismini gormedim. Gel sen de yaz. Ama ozur borclusun.
    Kazik hepimize girdi merak etme, bekleyecegiz.
    666 ortak merak ettigimden soruyorum bildiğim kadarıyla sen çok uzun vadeden ziyade trade amaçlı alim satım yapıyorsun.Stop loss kullanmiyorsun sanırım nedenini öğrenebilir miyim.
    Ayrıca forumdaki çoğu arkadaş stop loss kullanmıyor sanırım. Karşı olduğunuzdan mi?Ben de şahsen kullanmıyorum elim gitmiyor satmaya zararda azken bile.

VIX 76 oldu. 2008 krizinde gordugunden de yuksek. E, para bir tarafa, can bir tarafa.

%10 yediler hepsi. Tarihlerindeki en buyuk 4. dusus. Son 90 senedeki en buyuk 2. dusus.

fed para basıyor
    abd liler tuvalet kağıdı derdinde
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Alıntı Originally Posted by Yıldıztozu Yazıyı Oku
    666 ortak merak ettigimden soruyorum bildiğim kadarıyla sen çok uzun vadeden ziyade trade amaçlı alim satım yapıyorsun.Stop loss kullanmiyorsun sanırım nedenini öğrenebilir miyim.
    Ayrıca forumdaki çoğu arkadaş stop loss kullanmıyor sanırım. Karşı olduğunuzdan mi?Ben de şahsen kullanmıyorum elim gitmiyor satmaya zararda azken bile.
    Stop kullanmadan olmaz. Ama mal tasimadan trade yapmiyorum. Islemin miktarina gore stop olamiyorsun hemen, cok fazla zarar yazman gerekiyor stopa kalkisinca. Onun yerine kademeli birbirinden bagimsiz islemler yapiyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Noldu lem BACON? Saldirip saldirip kuruttun mu topigi de buraya dadandin?

Aciktim okuyunca. Muahahahahaha.
    Para tekniği yapar.
    Son düzenleme : BACON; 12-03-2020 saat: 23:35. Sebep: Yorumsuz

8. Değerli cafe sakinleri; bütün bu olayların virüs kaynaklı olduğuna hem fikiriz sanırım. Virüsün sıcakla ilişkisi bekirlenebilmiş değil. Ölüm oranı yüksek. Ee milletinki de can yani.
    Bir dostum - para bilir - derdi. Virüsle ilgili bilmediklerimiz var muhtemelen. Salgın açıklanandan daha ciddi boyutta olabilir. Bizde de bazı gelişmeler olması muhtemel. Sadece bir kişide görülmesi şüpheli. Okulları boşuna birkaç hafta tatil etmediler. Kuluçka süresine bağlı olarak gelişmeler olabilir...

Bizim başka problemlerimizde var. Uzun zamandır yabancı çıkışı var. Nedenlerinin siyasetle ve coğrafyayla alakalı olduğunu düşünüyorum.

Her an kırılmaya müsait bir ateşkes anlaşmamız var. Mülteci sorunumuz var. Ülkede döviz problemi var( sıfır araç girişi bile yok)
    Daha da yazarım da hepimizin bildiği şeyler zaten.

Bist bu koşullarda ne yapsın?

Kabaca bu süreçte malda yakalananların, borsanın ayı piyasasına girildiği andan itibaren yüzde 20 düşüş seviyesini gözlemlemesini öneririm. Bu seviye karar seviyesi olacaktır.
    Ayrıca bu tür kriz süreçlerinde nakit paranın öne çıktığını ( yani dolar ) gözldmlemekte fayda olabilir.

Sürçü lisan ettiysek affola.
    Kazancınız bol ve bereketli olsun
    Son düzenleme : ibrahim40; 13-03-2020 saat: 00:04.

Sayfa 176/1003 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •