Sayfa 176/993 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276676 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 1,401 - 1,408 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    habersiz götürmüş iffeti zaten doğrusuda odur
    bir halt olacağı yok.

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3. nisan vade +0,6 dün +0,4
    böyle rezil fiyatlama yapın
    sonra finans merkezi olacaz...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    TV papağanları,Bunak bir herifin yönlendirmesi ile savaş borazanlıgı yapmayı ne zaman bırakacaklar bakalım..

Sağlık bakanlığı : 23 Şubat 2022 Çarşamba günü yapılması planlanan Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı ile COVID-19 pandemisiyle mücadele ve kısıtlamaların yeniden değerlendirilmesi konulu basın açıklaması, 1 Mart 2022 Salı gününe ertelenmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. Arkadaşlar burada çok fazla konuşulduğu için sizlere konu dışı bir soru yöneltmek istiyorum.
    Et ve süt ürünlerinde bilinçsiz bir tüketici olarak markette fiyatı pahalı olan en kalitelisidir bakış açısıyla alış-veriş yapıyoruz ama son dönemde pahalı-ucuz farketmeksizin gıdada hile yapıldığına şahit olmaya başladım. Bu ürün grupları için sizlerin bilgi sahibi olduğu, tavsiye edeceğiniz markalar var mıdır? Yada marka yazmak etik açıdan yanlış derseniz içeriklerinde dikkat etmem gerekenler nelerdir?

Selamlar

Alıntı Originally Posted by Red Hot Ryder Yazıyı Oku
    Arkadaşlar burada çok fazla konuşulduğu için sizlere konu dışı bir soru yöneltmek istiyorum.
    Et ve süt ürünlerinde bilinçsiz bir tüketici olarak markette fiyatı pahalı olan en kalitelisidir bakış açısıyla alış-veriş yapıyoruz ama son dönemde pahalı-ucuz farketmeksizin gıdada hile yapıldığına şahit olmaya başladım. Bu ürün grupları için sizlerin bilgi sahibi olduğu, tavsiye edeceğiniz markalar var mıdır? Yada marka yazmak etik açıdan yanlış derseniz içeriklerinde dikkat etmem gerekenler nelerdir?

Selamlar
    Eti işlenmiş almayacaksınız..Kıymanıda beğendiğin etten yaptıracaksın hatta makinanın ağzındaki eti de aldracaksın...Süt ürünleri zor bir konu , yoğurttan süte herşeyde katkı maddesi var, çiğ sütte de bol miktarda su ve yine koruyucu var...Peyniri bildiğin üretici var ise ondan alacaksın yoksa da bence güvenilir diyebileceğimiz birkaç marka var onlardan alabilirsin...

8.  Alıntı Originally Posted by Red Hot Ryder Yazıyı Oku
    Arkadaşlar burada çok fazla konuşulduğu için sizlere konu dışı bir soru yöneltmek istiyorum.

Selamlar
    et urunlerinde hile pek olacak durum yok.kiymanizi parca etten cektirin.
    sut urunlerinde peyniri iyi bir sarkuteriden almak sart.
    en buyuk sikinti islenmis urunlerde.tanimadiginiz yerden pasta tatli vs almayin.hatta yoresel saticilardan peynir recel vs vs de asla almayin.
    Hele tanimadiginiz adamdan bal hic almayin.
    Ben isim geregi ne imalatlara giriyorum.denetim su an sifir.ancak bir sikayet olursa gidiyorlar.
    maliyetler ciddi boyutlara ulastigi icin abuk sabuk marka yag kullananlar,katki malzemelerini abartanlar vs vs.

Sayfa 176/993 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •