Sayfa 177/597 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 1,409 - 1,416 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by OZDEMIR1 Yazıyı Oku
    Sayin Vesper,borsa yatirimi arsa yatirimina benzer.Dogru zamanda,dogru hisse ye yatirim yapipta uzun vadeli dusunmek,tartismasiz en cazip yatirim seklidir.Kisa vadeli yatirim ongorusune sahip olupta,o dogrultuda hareket eden(al-sat yapan,daldan dala atlayan) hicbir yatirimcinin uzun vadede kazandigini gormedim.Yasim 56.Bu yalnizca benim sahsi gorusum degil.Tum uzmanlarin onerisi.Bana para lazim oda yakin zamanda lazim diyenler,inanin yillarin nasil gectigini bile farkedemeden omurlerinin harcandigi gercegiyle yuzlesmek durumunda kalirlar.Dogru hissedeysek,Yusuf arkadasin yaklasimi tartismasiz en makul secim.y.t.d
    Değerli dostum.Yatırımcıysan diyeceğim bir şey yok.Ancak sürekli fiyatı takip ediyorsan ve forumdaysan kendi söylediğin ile çelişiyor olursun.İnsanın önce ne olduğuna karar vermesi lazım.Trader misin, yatırımcı mı ?Benim genlerde traderlık var.Kendi çapımızda yapıyoruz bir şeyler.Bu arada kendine trader diyenlerin trader in ne demek olduğunu bildiğini düşünmüyorum.Piyasayı okuyamayan,tahtayı okuyamayan,piyasa yapıcının nasıl tahta yaptığ konusunda hiçbir fikri olmayan kumda oynar.

2.  Alıntı Originally Posted by OZDEMIR1 Yazıyı Oku
    Sayin Vesper,borsa yatirimi arsa yatirimina benzer.Dogru zamanda,dogru hisse ye yatirim yapipta uzun vadeli dusunmek,tartismasiz en cazip yatirim seklidir.Kisa vadeli yatirim ongorusune sahip olupta,o dogrultuda hareket eden(al-sat yapan,daldan dala atlayan) hicbir yatirimcinin uzun vadede kazandigini gormedim.Yasim 56.Bu yalnizca benim sahsi gorusum degil.Tum uzmanlarin onerisi.Bana para lazim oda yakin zamanda lazim diyenler,inanin yillarin nasil gectigini bile farkedemeden omurlerinin harcandigi gercegiyle yuzlesmek durumunda kalirlar.Dogru hissedeysek,Yusuf arkadasin yaklasimi tartismasiz en makul secim.y.t.d
    Bizde arsaya yatırım yapmıştık ama para etmiyormuş

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA
    Gönderi
    669
     Alıntı Originally Posted by EKSİPNOS35 Yazıyı Oku
    Bizde arsaya yatırım yapmıştık ama para etmiyormuş
    Dogru zaman belkide simdilerde yatirim yapmak.Zaman gosterecek....

4. Sayın özdemir-1 dediğiniz gibi senet doğru senet.yanlış olan patron ve yönetim vede onların egoları ile bencillik ve becerksizlikleri.bizlerin tek hatası zamanında onlars güvenmemiz.ytd.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA
    Gönderi
    669
     Alıntı Originally Posted by Badi Yazıyı Oku
    Sayın özdemir-1 dediğiniz gibi senet doğru senet.yanlış olan patron ve yönetim vede onların egoları ile bencillik ve becerksizlikleri.bizlerin tek hatası zamanında onlars güvenmemiz.ytd.
    Tamamen katiliyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA
    Gönderi
    669
     Alıntı Originally Posted by Vesper Yazıyı Oku
    Değerli dostum.Yatırımcıysan diyeceğim bir şey yok.Ancak sürekli fiyatı takip ediyorsan ve forumdaysan kendi söylediğin ile çelişiyor olursun.İnsanın önce ne olduğuna karar vermesi lazım.Trader misin, yatırımcı mı ?Benim genlerde traderlık var.Kendi çapımızda yapıyoruz bir şeyler.Bu arada kendine trader diyenlerin trader in ne demek olduğunu bildiğini düşünmüyorum.Piyasayı okuyamayan,tahtayı okuyamayan,piyasa yapıcının nasıl tahta yaptığ konusunda hiçbir fikri olmayan kumda oynar.
    Arkadasim,uzun yillar sonra yatirimci olmayi sectim.Yatirimcida fiyat takip edebilir,forumda yazabilir.Bunda celiski olusturacak bir sey goremedim.Ustelik emekli ve bosta bir insansa.Son zamanlarda biraz forumda yazdim fakat gonderi sayima bakarsaniz.Farkli cikarimda bulunabilirsiniz.

7.  Alıntı Originally Posted by OZDEMIR1 Yazıyı Oku
    Arkadasim,uzun yillar sonra yatirimci olmayi sectim.Yatirimcida fiyat takip edebilir,forumda yazabilir.Bunda celiski olusturacak bir sey goremedim.Ustelik emekli ve bosta bir insansa.Son zamanlarda biraz forumda yazdim fakat gonderi sayima bakarsaniz.Farkli cikarimda bulunabilirsiniz.
    Yaptığının yatırımcılık olduğunu düşünüyorsan tamamdır Eyvallah....Mesela hangi kağıttan kaç kere temettü aldın.Sermaye arttırımlarına katıldın.Ama araftayım hiçbir şey yapamıyorum ondan böyle diyorum, diyorsan bu başka bir şeydir.Son 25 yılını borsaya veren ve sermaye piyasaların çalışarak emekli olan biri olarak söylüyorum.Yukarda yazaları yaparak çok iyi kazanan müşterilerim oldu.Sadece zamanı kullanabiliyor ve tutabiliyorsan olur.Ancak hem zamanı hem portföyü yönetebiliyorsan (ki ben çalışma hayatımda bu tür 3 kişi gördüm..4-5 BİN CIVARI BİR BORSACI TANIRIM.).tradersın.

8.  Alıntı Originally Posted by Vesper Yazıyı Oku
    O rakamlar dediğin 10gün önce 2.40 lı rakamlardaydı uzak bir zaman değili yani...Oradan geleni gideni alarak zıplatan kişi benim.Gelsin yine alacağım diyorum...
    biraz kısmetin yardım etti.maşallah diyeyim.
    ertesi gün garantinin senin almana rağmen agresif şekilde alması kurtardı seni.normalde 1 kademe için uğraşan marbaş ve gedik ise seni satarken görmesine rağmen mal satmadı.
    bak brsan boruda boğulmuşun misal.senet nerde senin maliyet nerde.tecrübeli ve bilgilsindir eyvallah.
    ancak bu senet çok zor senet .çünkü ilgi sıfır.
    neyse niyetim polemik değil.
    sana bol kazançlar

marketede alış gelmişti üstüne vermiyeyim dedim.biraz yorardı bnm satış seni.misal ing den mal gelse napicaktın.

Sayfa 177/597 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •