Sayfa 178/250 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228 ... SonSon
Arama sonucu : 1998 madde; 1,417 - 1,424 arası.

Konu: Türkiye Ekonomisi, Faiz, USD,BIST, Büyüme ve Makro Ekonomik Değerlendirmeler

1.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Sn.British bu kişi Ak Parti Denizli milletvekili. Sürekli en fazla AKPli benim tarzı açıklamaları var. Açıklamalarını ciddiye almamak gerektiğini düşünüyorum..

2. Sn.British Kanal İstanbul konusunda ben tarafsız olduğumu belirtmek isterim. Bu konuda bilim adamlarının söz söylemeye hakkı olduğunu düşünüyorum. Sıradan bir vatandaş olarak işin hukuki, siyasi, sosyolojik, ekolojik ve de uluslararası ve ekonomik boyutunu bilemeyiz. Hatta MİT boyutunun dahi olduğunu düşünenlerdenim...
    Oysa bizim fikir sahibi olduğumuz şeyler basından duyduklarımızdan ibaret. Onlarda ne denli doğru ise...

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 178/250 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •