Sayfa 178/999 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 1,417 - 1,424 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

1.  Alıntı Originally Posted by blade Yazıyı Oku
    köprü manzaralı mı ?
    Malesef içlerde bu hayriye köyünde merkeze 14 km yani köprü manzaralı değil :D

2.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Borsa sanki haftayi 100k altinda kapatacak. Oyle hissediyorum.
    Hisselerde çok seçici olmak gereken günler.

3. Bodrum'da yaşlılara ve çocuklara bakmak için gelen yabancı uyruklu kadınların fuhuş bataklığına sürüklendiği ortaya çıktı. Bodrum merkezli 5 ilde düzenlenen eş zamanlı fuhuş operasyonunda, 26 zanlı adliyeye sevk edildi.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/t...kandirmis.html

********likte de dünyaya açılmışız.

4.  Alıntı Originally Posted by erdixx Yazıyı Oku
    Malesef içlerde bu hayriye köyünde merkeze 14 km yani köprü manzaralı değil :D
    köprü manzaralı olanlar ne prim yaptı. yıllarca köprü yapılacak dendi, inanmadım. deprem sonrası evler 500-bin liraya, arsalar 10 bine 20bine satılıyordu.
    fırsatı kaçırdık.

5. Gecen sene su zamanlarda 4.5 lardan dolar alan adama cok buyuk kar yazdi diye bakiyorduk. Ama su anda o 4.50 dan dolar alan adam tl de kalmis adama gore zararda.

6. Asil olan da bu arada korkan panikleyen birikimini korumak isteyip dolar alan milyonlarca insana oldu . tesekkurler turkiye.

7.  Alıntı Originally Posted by blade Yazıyı Oku
    köprü manzaralı olanlar ne prim yaptı. yıllarca köprü yapılacak dendi, inanmadım. deprem sonrası evler 500-bin liraya, arsalar 10 bine 20bine satılıyordu.
    fırsatı kaçırdık.
    Çok fena ben 2013 yılından beri topladım ama iç köylerinde hayriye yalakdere çamdibi gibi fulacık köyüne wyndham karamürsel otel yapılıyor m2 5-10 tl olan yerler orda da 50 tl oldu
    ben toplamaya başladığımda köprü manzaralılar 100 istiyolardı geç kalmıştım yani şimdi 400-500 arası değişiyor
    tarım içinde ideal bölgede 2 tane baraj var 3. baraj yapılıyor iç kısımda izmit yalova otoyol projesi için kavşak bağlantı yolları vs olsun o zaman esas primi yapıcaklar bekliyoruz bakalım bi 5 yıl daha bekleriz sanki =)

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Kurbanı kredi kartından tek slip çekerek alsam.
    Ve ilgili kartın ekstre borcunu zamanında ödesem yani kredi kartına faiz işlemeden ödesem;
    Ancak kredi kart ödemesini vadeli hesabından elde ettiğim faiz geliri ile ödesem.
    Buna cevapları ne olurdu acaba?
    Kafamda deli sorular
    hazine merkez bankasının faizden elde ettiği karı ve yedekleri aldı piyasaya sürdü memura maaş ödendi memur maaşı da faize dayandı nolucu şimdi

Sayfa 178/999 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •