Sayfa 178/541 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278 ... SonSon
Arama sonucu : 4324 madde; 1,417 - 1,424 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1. 32 ,5 tan verdim 28 lerde mallanırım tekrar.. .28 lerde alıcı 32 lerde satıcıyım..şirket rasyoları,jes, beklenti vs tümü hava cıva ; tahta yapıcısının bunu taktığı yok: özcesi trade ediyor..dohol ,vestel grubu gibi kaşar tahtalardan bir farkı yok artık,kendimizi kandırmayalım..33 lere tarihi takoz koymuş,ordan gelene gidene veriyor malı..ytd..

#kcaer Şirket, 2022 yurtdışı satışlarının %19'unu gerçekleştirdiği MENA (Orta Doğu-Kuzey Afrika) bölgesinden son 45 günde 23,05 milyon Amerikan doları tutarında yeni sipariş almıştır. MENA bölgesine olan satışlarımız 2023 yılında da güçlü seyrini sürdürmektedir.

10 gündür devamlı düşüyor. Kap atıldı, yarın önce çıkış sonra yukarıdan satış başlar. Her zaman ki gibi maalesef.

3.  Alıntı Originally Posted by yak Yazıyı Oku
    #kcaer Şirket, 2022 yurtdışı satışlarının %19'unu gerçekleştirdiği MENA (Orta Doğu-Kuzey Afrika) bölgesinden son 45 günde 23,05 milyon Amerikan doları tutarında yeni sipariş almıştır. MENA bölgesine olan satışlarımız 2023 yılında da güçlü seyrini sürdürmektedir.

10 gündür devamlı düşüyor. Kap atıldı, yarın önce çıkış sonra yukarıdan satış başlar. Her zaman ki gibi maalesef.
    Çıkacağı da 29.5 falan olur anca, oradan hemen şelaleye bağlar )

4. Bende kocaere arsa almış gözüyle bakıp hiç tradeyi düşünmüyordum..ama gördüğüm kadarıyla tahtacimiz teknikci..trade yapmadığıma bende pişman oldum...galiba ben de bubsaatten sonra trade yapacam bu hissede .. insALLAH elimden kaçıracak yanlış tradeler yapmam..en büyük korkularimdan biri de bunu elimden kacirmaktir...malum beklentileri yaklaşıyor .. uluslararası konjoktur artık ondan yana...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. https://www.tradingview.com/x/6HUTj3dK/

günaydın..

4 gün mahrumiyet bölgesinde borsadan uzak kaldım..

malum zeytin dönemi..

patron yine imdat fişeğini atmış.

bakalım ne kadar işe yarayacak..

grafik saatliktir.

tabi bence

6. https://www.tradingview.com/x/XTspSQO5/

günlük

günlükdede tirend kırılmış..

tirende kadar ulaşmak isteyebilir

30.42 tirendin geçtiği yer

tabi bence

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Bende kocaere arsa almış gözüyle bakıp hiç tradeyi düşünmüyordum..ama gördüğüm kadarıyla tahtacimiz teknikci..trade yapmadığıma bende pişman oldum...galiba ben de bubsaatten sonra trade yapacam bu hissede .. insALLAH elimden kaçıracak yanlış tradeler yapmam..en büyük korkularimdan biri de bunu elimden kacirmaktir...malum beklentileri yaklaşıyor .. uluslararası konjoktur artık ondan yana...

36 ve sonrasında 34'lerden sert dönüşler yaptı, ben de kıyamadım vermeye ama tahtacı kıydı bize, bu kadar düşeceğini hiç düşünmemiştim.
    Bunu da kumar tahtasına çevirdiler maalesef, JES haberinden sonra 10 günde 6 liralık düşüş ve şimdi 650 milyon liralık iş haberi geliyor hisse en düşükten kapatmışken, ne anlamı kaldı ki, haberlerle biraz yukarı yapıp tekrar geri geliyor, 34'teyken gelecekti bu haber işe yarardı ancak.
    Neyse, bir gün fazlasıyla alacağız, potansiyel var.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

8. 665 milyonluk iş haberine %5 bile yapamadı, zaten 10 günde 2 taban yemiş hissede kimse kalmadı, kapatsaydı kepenkeleri bari, kumarcılar iş başında, boşluğu bekleyecekler şimdi, bekleyin bakalım.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Sayfa 178/541 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •