Sayfa 178/871 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon
Arama sonucu : 6961 madde; 1,417 - 1,424 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1.  Alıntı Originally Posted by BodrumX Yazıyı Oku
    -Tavuk eti ve yumurta üretiminde rekora doğru…

-TZOB Genel Başkanı Bayraktar:*“Eylül ayı itibarıyla son bir yılda, tavuk eti üretimi*2 milyon 47 bin tonu, tavuk yumurtası üretimi ise*19 milyar 30 milyon adedi aştıâ€

-“Aynı dönemde hindi eti üretimi de 48 bin 915 tona*ulaştıâ€

-“Ocak-Eylül döneminde, geçen yılın aynı dönemine*göre tavuk etinde yüzde 11,9, tavuk yumurtasında*yüzde 7 üretim artışı görüldüâ€

-“İhracat artışı ise Ocak-Eylül döneminde, geçen yılın aynı*dönemine göre kanatlı eti ve ürünlerinde yüzde 48,9,*yumurta ve ürünlerinde yüzde 42,4’ü bulduâ€

-“Eylül ayında*kanatlı eti ve ürünleri ihracatı ise yüzde 76,1*gibi çok yüksek bir artışla 28,8 milyon dolardan*50,7 milyon dolara çıktıâ€

-“Kanatlı eti üretimindeki artış, kırmızı ette yaşanan*üretim düşüşünü dengelemesi açısından önem taşıyorâ€

http://www.tzob.org.tr/basin-odasi/h...dogru%E2%80%A6

Türkiye ziraat odaları birliğinin resmi web sitesindeki manşet haberlerden biri.. Şimdi banvite bu artışların yansıması hangi ölçülerde olur?
    topikte bilgi paylaşan dostlar da zaten ihracatın çok iyi olduğu duyumları aldıklarını söylemişlerdi...bu haber ve duyumlar birbirini teyit ediyor...kısacası banvitin son çeyreği güzel gelecek görünüyor....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    topikte bilgi paylaşan dostlar da zaten ihracatın çok iyi olduğu duyumları aldıklarını söylemişlerdi...bu haber ve duyumlar birbirini teyit ediyor...kısacası banvitin son çeyreği güzel gelecek görünüyor....
    Şimdi Ekim ayı ve Kasım ayı verilerini takip etmemiz lazım.. Hergün girip bakar oldum.. Bu veriler bize son çeyrek için fikirler verecektir

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by BodrumX Yazıyı Oku
    Şimdi Ekim ayı ve Kasım ayı verilerini takip etmemiz lazım.. Hergün girip bakar oldum.. Bu veriler bize son çeyrek için fikirler verecektir

bu verileri paylaşırsan seviniriz dostum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bu verileri paylaşırsan seviniriz dostum...
    Henüz yayınlanmadı.. Yayınlandığı anda burada paylaşacağım

5. 19.90 çok güçlü destek noktası oldu, buranın altına endeks kötü olmasına rağmen kırmıyor, şu Zarrab mevzusu olmasa 20'lerden maliyetlenip yıllık bilançoyu bekleyeceğim ama ister istemez çekiniyor insan.

6. Bugünün pastası umut verici gözüküyor

Alıcılardaki "diğer" kısmının az oluşu da cabası..

7. Son 1 aylık takası atabilir misiniz Bodrum X

SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by mutluinsan Yazıyı Oku
    Son 1 aylık takası atabilir misiniz Bodrum X

SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben de başka yerden aldım sevgili dostum.. Atabilecek başka biri varsa atsın lütfen

Sayfa 178/871 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •