Sayfa 178/885 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon
Arama sonucu : 7073 madde; 1,417 - 1,424 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    vakit daralıyor bakalım yüz güldürecek mi...

gardaş sen buraya bişey yazma yazdıkça aşağıya geliyor . gazı ters anlıyor . sen yukarıya gaz veriyorsun o aşağı anlıyor

2.  Alıntı Originally Posted by baldayı Yazıyı Oku
    gardaş sen buraya bişey yazma yazdıkça aşağıya geliyor . gazı ters anlıyor . sen yukarıya gaz veriyorsun o aşağı anlıyor
    tamam ben yazmayayım yukarı gitsin...sessiz ortam sever diyorsun bizim spek...2 tane mesajla etkilenen spek varsa kaldık desene sıkıntıya...bu hissede spek yok 3-5 tane paralı adam 2,25-2,40 bandında al sat yapıyor kendince...bu kişilerinde hisseyi yukarı taşıyacak gücü yok zaten benim izlenimim bu...

3.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    tamam ben yazmayayım yukarı gitsin...sessiz ortam sever diyorsun bizim spek...2 tane mesajla etkilenen spek varsa kaldık desene sıkıntıya...bu hissede spek yok 3-5 tane paralı adam 2,25-2,40 bandında al sat yapıyor kendince...bu kişilerinde hisseyi yukarı taşıyacak gücü yok zaten benim izlenimim bu...
    Keşke susmasaydin

4. Hacimsiz düştüğünden mi çabuk toparlayacak gibi.

5.  Alıntı Originally Posted by hasanaydin82 Yazıyı Oku
    Keşke susmasaydin
    karar verin susalım mı susmayalım mı...çok anlamsız büyük düşüşler yapıyor.....

6. yukarı tepki verecek durumda endeks daha fazla düşmese....saatlikler yeşillenmeye başladı...

Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    karar verin susalım mı susmayalım mı...çok anlamsız büyük düşüşler yapıyor.....
    Susma üstat susma.

8.  Alıntı Originally Posted by hasan polat Yazıyı Oku
    Susma üstat susma.
    bol şans ortak...dün biraz daha aldık bakalım......

Sayfa 178/885 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •