Sayfa 179/999 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 1,425 - 1,432 arası.

Konu: Viop - XXV

1. Pera kazanmak günümüzde zor be abi sabır ister sabrın sonu da selamettir
    Abd dolar endeksi 94 üzerinde olduğunu anımsayalım önemlidir bu bilgi eğer bir tuzak değilse ki prensip gereği trend kırıldıysa kırılmıştır diye okurum grafiki bol kazançlar
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    1250 ye kadar short açan-pozisyon koruyan olabilir. Orayı kırarsa shortcular için sıkıntı.
    İlaveten 1210-1220 lerden çok short pozisyon açılmıştır bence.
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. SISE SODA birleşmesi yakın

Piramit aracılığı ile birisi arbitraj yapıyor. 1-2 kuruş için değmez, belki başka numaralar peşinde.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    ABD'de FED kararında şu kadar milisaniye önce hareket başladı diye haber olmuştu. Ambargolu haber, kara kutu bir sürü bu iş ile bilgi anlatıldı ve ne kadar ciddi olunduğu gösterildi.

Bizde de bir iki kere oldu, dağıtıcı kuruluş önceden öğrendi, yok bir çalışan bildirdi vs dendi işin aslı çıkmadı.

Şimdi o kadar da önemsenmiyor, sen fiyata bak kardeşim, verilere vs çok takma deniyor.
    Ariston bu tahtada Azeri çocukları istemeden kralı gelsin kıpırdatamaz , bu tahtayı kıpırdatanlar belli milyoncuk lotlar havada uçuşuyor , dün akşam bir haber yapıştırdım petkm le ilgili , kasa badem style olmasa azeriler çoktan gömmüştü bugun , yalnız son 3-4 ayda badem style yönetiyor HACİM DE bak 30 dakikada kaç milyon lot döndürdüler

4. Dediğiniz gibi, milyon lotlar hep kademede oluyor, bir kaç kişinin kontrollünde bir hisse.

PETKM gün içi için uygun değil.
    Sürekli bir volatilite ve yaygın katılım olması lazım gün içi oynamak için.

Bugün aşırı yataylaşma vardı, mantıksızdı haber ile hareket getirdiler o da haberden 1 dakika önce ve üstelik boşluklu oldu. Haberi okuduğunda 4,15 den 4,21e fırlamıştı. Cinler bildiriyorsa o başka tabi.

5. laguna sen vakbn mı sattın bugün...

şimdi gördüm tesadüfe bak bende ordan almışım...

6. Merkez bankası toplantısına BIST di 1.100 bandında sokabilecekler mi onun savaşını veriyor.

7. Geçen BBHT de Sadi Uzınoğlu konuşuyor, 3 harfli mağazaların satışları arttı, oraya gidiliyor dedi, sunucu reklam yapmayalım dedi.

8.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    laguna sen vakbn mı sattın bugün...

şimdi gördüm tesadüfe bak bende ordan almışım...
    Palayı ütemeyince forum birbirini ütmeye başlamış

Sayfa 179/999 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •